Sziasztok
Este 22 körül van kedve vkinek találkozni? Autós kaland?
Szombathely, Sárvár
Írj és megbeszéljük
Este 22 körül van kedve vkinek találkozni? Autós kaland?
Szombathely, Sárvár
Írj és megbeszéljük
Üdv Mindenkinek!
Teljesen kezdő bi kiváncsi pasiként keresek szintén teljesen kezdő bi vagy bi kiváncsi pasit, közös masztihoz elsősorban. Diszkréció fontos! Nagykanizsa és vonzáskörzetében, privátban.
Teljesen kezdő bi kiváncsi pasiként keresek szintén teljesen kezdő bi vagy bi kiváncsi pasit, közös masztihoz elsősorban. Diszkréció fontos! Nagykanizsa és vonzáskörzetében, privátban.
Sziasztok, helyes diszkrét srác keres srácot, pasit szextalikra. Helyem van Győrben.
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét, egyedülálló férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
ma estére keresek sexpartnert,győr mellett lakom,helyem van
Sziasztok. Péntekre keresném diszkrét partnerem hölgy, pár, pasi személyében Győr és környékén. Hely megoldható, utazás nem gond. Keressetek bátran

Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, párok? Igényes, izmos pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Max diszkréció!
Írj, írjatok!
Győrben kaland? Hölgy, párok? Igényes, izmos pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Max diszkréció!
Írj, írjatok!
Sziasztok! Igényes, kellő tapasztalattal és szexuális kultúrával rendelkező, nagy méretű férfiként keresnék egy éretebb hölgyet vagy párt, Somogy-Zala megyében.
Sziasztok! Holnap azaz csütörtökre keresek párt illetve lányt, ápolt potens pasi vagyok nagy mérettel, akár cuckold jelleggel is ismerkedem!
Mosonmagyaróvár környékén ma lenne valaki
Sziasztok valakit kukkolni lehet itt a csoportba?
Sziasztok. Helyes diszkrét srác Győrben faszt szopna. Helyem van.
Sziasztok. Győrben faszt szopnèk.
Helyem van.

Győr ,Möbelix parkoló most vki !?

Ma este valaki Sárváron?
Hahoj!Kalandoznék szombathely környékén.Vékony sportos alkattal.
46F/51N sportos bi hölgytagú párként hellyel rendelkező párt keresnénk Keszthely kken most szombat vagy vasárnap napközben.
Sziasztok! Csütörtök illetve Péntek szívesen fogadnék párt vagy lányt, akár cuckold jelleggel is, részletek privátban!
győrben szopatnék most
Méretes, hellyel rendelkező férfit keresünk Körmend környékén +30km max, Péntek délután 14-17 óra között. Lehetsz hetero vagy biszex nem számít. Hagyj viber elérhetőséget.