Max homiknak!
(Ez egy válasz csakén007 üzenetére (2025. 02. 18. kedd 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét, egyedülálló férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére! Győr
Sziasztok kedves ápolt intelligens értelmes pasiként ismerkednék párral szerda csütörtök vagy péntek esti kis kalandozáshoz játékhoz. Zalaegerszegen a városban leszek autózgatok este 7 óra után párhoz csatlakoznék autóskalandhoz v esetleg kukkolnék. Netán kapok egy címet szívesen meglátogatnálak benneteket, elmennék hozzátok hölgyet kinyalnám megujjaznám vagy kukkolnák és távoznék. Esetleg autóskaland megbeszélt helyen.
Elvileg van.
Ma 21:00 után tervezem megnézni, hogy tényleg van-e. (Ez egy válasz csakén007 üzenetére (2025. 02. 18. kedd 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma 21:00 után tervezem megnézni, hogy tényleg van-e. (Ez egy válasz csakén007 üzenetére (2025. 02. 18. kedd 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnèk
Kanizsa vki kaland?
Sziasztok, keresek olyan személyt aki kora reggel kényeztetné a farkamat! Vas megye, utazni tudj, irj üzenetet privibe
Sziasztok. Párhoz csatlakoznék
Üdv Tomi

Sziasztok, valaki holnap Szombathelyen le cumizna? Délután 4-tol fel5 így! Irj! Üzenetet
Sziasztok,
Hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs
Hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs
Sziasztok. 45éves, magára adó, egyedülálló, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Sziasztok. Helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van.
Vas megyéből keresek női partnert.
Kor ,alkat megkötés nélkül
Kor ,alkat megkötés nélkül
Valaki ma szombathelyen le cumizna? 4-tol fel 5 íg irj
Sziasztok! Február 24 hétfő délelőtt lány vagy pár Szentgotthardon? Helyem van
Sopron a pálya udvaron vagyok aktív urak raboljatok eeel
Nagy szőrös puncit kényeztetnek imadom a lucskos puncit ha szep nagyok a szemeremajkak és a csiklo is szep duzzadt
Sziasztok most szombat estére kellemes élvezetes játékokra partnereket keresek hellyel Győr és Móvár környékén keresek uni vagyok
Valaki ma le cumizna szombathelyen? 4 től fel 5 íg, irj
Szombat estére keresek méretes srácot(vagy többet) a barátnőm örömére. Szereti popsiba hosszan akár többször. Szombathely Körmend vonalon keresünk. Nem 5 perces randit akakarunk, légy kemény és kitartó.