Sümeg környéke keresek párt nőt vagy pasit minden megoldás érdekel
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Jelenleg is aktívan működő 2 férfi (48 és 58 éves) + 1 nő (36 éves) felálláshoz keresünk +1 fő biszex hölgyet, akár hosszútávra is, ha bejövünk egymásnak. A többes szexhez csak hölgyet keresünk, férfiak kérem, ne írjanak. Ezenkívül nagykanizsai saját lakásom szívesen felajánlom búvóhelynek, aktív vagy passzív részvétellel. Illetve önállóan is keresek állandó vagy alkalmi szexpartnert közös vágyaink megélésére. Én egy koromat meghazudtoló, ápolt, fiatalos, potens, jóképű, kitartó férfi vagyok. Szeretek érzékien és szenvedélyesen is szeretkezni.
Sziasztok,
Hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs
Hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs
Hahó.Van itt olyan pár aki szeretné hogy a hölgy meg legyen dugva?mehetünk akár 2en is ha bírod..
Ma egy kis orál játék Tata Komárom térségben? Diszkréció adott és elvárt. Akár kíváncsi heteronak is.
Sziasztok kedves párral ismerkednék akár csak egy kukkolás extrém helyen vagy kellemes időtöltéshez. Izgatja a fantáziám párt meglesni vagy egy kis játék elejéig. Meglátogatnék egy párt megbeszélt időpontba megbeszélt helyen megérkeznék és finoman kinyalnám a hölgyet vagy kukkolnék és távoznék. Zala és környező megyékből keresnék ápolt intelligens értelmes diszkrét pasi vagyok
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Engedd el, ez kamu hirdetés.
(Ez egy válasz nudifiu üzenetére (2025. 03. 13. csütörtök 06:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 13. csütörtök 06:00

Szia!Én már többször is írtam,esélyt sem adsz hogy megismerhesselek,egy válaszra sem méltatsz!Az okát sem írod meg,hogy esetleg miért nem!!!
Sziasztok! Környékünkön lenne 50es pasi?
Hétvégén keresek programot Zala és környező megyékből.
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Szia!Én már többször is írtam,esélyt sem adsz hogy megismerhesselek,egy válaszra sem méltatsz!Az okát sem írod meg,hogy esetleg miért nem!!!
(Ez egy válasz Ducianyuka üzenetére (2025. 03. 10. hétfő 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 10. hétfő 22:23

Sziasztok! Tudnátok ajánlani olyan szexpartner kereső oldalt,ahol tényleg lehet normális férfit találni szexkapcsolatra?
Holnap délután valaki?
Szia irjal ram en szivesen ismerkednek veled Gyorben
(Ez egy válasz Ducianyuka üzenetére (2025. 03. 10. hétfő 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 10. hétfő 22:23

Sziasztok! Tudnátok ajánlani olyan szexpartner kereső oldalt,ahol tényleg lehet normális férfit találni szexkapcsolatra?
Szia ma délután Győr és környékén ismerkednék
Jelenleg is aktívan működő 2 férfi (48 és 58 éves) + 1 nő (36 éves) felálláshoz keresünk +1 fő biszex hölgyet, akár hosszútávra is, ha bejövünk egymásnak. A többes szexhez csak hölgyet keresünk, férfiak kérem, ne írjanak. Ezenkívül nagykanizsai saját lakásom szívesen felajánlom búvóhelynek, aktív vagy passzív részvétellel. Illetve önállóan is keresek állandó vagy alkalmi szexpartnert közös vágyaink megélésére. Én egy koromat meghazudtoló, ápolt, fiatalos, potens, jóképű, kitartó férfi vagyok. Szeretek érzékien és szenvedélyesen is szeretkezni.
Miből gondolod, hogy besértődtem? Azzal nincs semmi gond, ha más korosztályt keresel. Azzal viszont van, ha nem válaszolsz. És tudtommal más érdeklődő (vibrax pl.) üzenetre, vagyis másnak sem válaszoltál. És ez nem tisztességes. Azt azért megkérdezném még, hogy hogy jön ide a Rózsa utca? Én nem írtam semmilyen címet neked!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 03. 10. hétfő 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 10. hétfő 18:41
Törölt felhasználó (4774048)

Először is, mint azt említettem a levelemben, nem tudtam azonnal válaszolni!! Azt hiszem előfordul az ilyen. Aztán válaszoltam is a leveledre, miszerint fiatalabb partnert keresek… erre úgy látom nagyon besértődtél… Rózsa utca…
Sziasztok! Vas megyei srácot keresek szexre hétköznapokon délelőttökre. Hely kellene...Írj bátran!
Sziasztok mai nap Körmend és környékéről ismerkednék párral hölggyel!