Sziasztok! Most szombatra Győrbe nem tud valaki 1 éjszakára szállást?
Partnert keresek. Részletek privát üzenetben.
Sziasztok!Még mindíg keresek duci-extraduci hölgyet,vagy ilyen hölgy tagú párt!Ha van itt olyan!Kor nem számít,csak gondoljátok komolyan,ne tűnjetek el a második levél után!Győr az elsődleges,de Hegyeshalomtól Budapestig minden játszik,utazás nem probléma!Hátha így nagyobb az esély,komoly partnert találni!
Sopronban ismerkednék intelligens párral...akár hosszabb távra
Nagykanizsa valaki?
Sziasztok!Biszex férfitagú párt keresek kukkolásra,vagy akár kényeztetek is szívesen mindkét fél örömére!Tabuk nélküli kalandot keresek,hogy ebbe mi fér bele?Csak is rajtatok múlik!Győr és környéke!Kor-alkat mellékes,csak gondoljátok komolyan!Írjatok,keressetek!Akár már holnap délután,este!
Sziasztok!
Holnap kora reggelre keresnék.. adatlapom leirtak alapján.
Holnap kora reggelre keresnék.. adatlapom leirtak alapján.

Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, többesben tapasztalt, diszkrét pasi vagyok! Nagyobb, fazonos intim!
Írj, írjatok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, többesben tapasztalt, diszkrét pasi vagyok! Nagyobb, fazonos intim!
Írj, írjatok!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok! Szombathelyen ismerkednék hetero alapon.
Sziasztok.Hölgyet v párt keresek vas v zala megyében kölcsönös örömökre, a hölgy kényeztetésére.
Greenfield hotelbe tervez ma valaki menni?
PM
PM
Sziasztok. Ápr 10-11 re keresek hölgyet vagy párt. Helyem Zalaegerszegen van. Bulizzunk egy jót!
Sziasztok! Szép napot! Ápolt, Potens, diszkrét fiatalos pasiként keresek párt,nőt Vas megyéből vagy környező megyékből. Nem utazom! Hellyel rendelkezem! Többit privin.
Nagykanizsán IGÉNYES párhoz csatlakoznék harmadiknak!
Sziasztok. Győrben keresek aktív partnert, szopnèk. Helyem van.

Körmend Szombathely környéke akár délelőtt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 04. 07. hétfő 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 07. hétfő 11:44
Törölt felhasználó (4675126)

Kalandoznék Holnap szerda ráérő pár hölgy??? Sziasztok kedves párral ismerkednék akár csak egy kukkolás extrém helyen vagy kellemes időtöltéshez. Izgatja a fantáziám párt meglesni vagy egy kis játék elejéig. Meglátogatnék egy párt megbeszélt időpontba megbeszélt helyen megérkeznék és finoman kinyalnám a hölgyet vagy kukkolnék és távoznék. Zala és környező megyékből keresnék ápolt intelligens értelmes diszkrét pasi vagyok
Sziasztok. 45éves, magára adó, egyedülálló, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Masszázs vagy amit szeretnétek. Jó kellemes méret. Győr
Egy álom valóraválltásához keresem Vas megyében (Szombathely) azt a Lányt,Nőt vagy Párt aki be tudná teljesíteni .A legnagyobb álmom,hogy fordított felállásban a Női nem felcsatolhatóval análisan elvenné a hátsóm szüzességét.Magára az érzésre vagyok kíváncsi milyen lehet a műfarok végén lenni amikor a Női nem diktálja a tempót.Ha magadra ismertél vagy csak szimplán valóra válltanád akkor privát üzenetben keres meg.Pároknál csakis a Női nem jöhet szóba felcsatolhatóval.
Ismerkednék vasmegye. (Passziv bi)
)