Sziasztok meg aktuális ?
(Ez egy válasz Emma79 üzenetére (2025. 04. 17. csütörtök 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 17. csütörtök 08:06

Sziasztok! Péntek estére keresnék hölgyet, biszex pasit, leginkább biszex párt, párhoz. Győr vagy Győr környéke. Igényes, ápolt pár vagyunk.
Sziasztok! Hosszú hétvége alkalmából keresek hölgyet/párt! Heteto, bi alapon is! Helyem szombathelyen van, illetve utazás sem kizáró ok. Masszírozni tudok, szívesen masszírozok előjátékként is akár.
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni? Aktív pasiut keresek.
Privátban keres
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni? Aktív pasiut keresek.
Privátban keres
Sziasztok! Házi nyúlat locsolnék párjával, hosszú távon

Mai, holnapi (péntek, szombat) napon keresnek hölgyet vagy part kellemes időtöltésre Balatonszentgyörgy környékén.
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagytok! Nagyobb intim!
Írjatok
Győrben kaland? Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagytok! Nagyobb intim!
Írjatok
Szép napot..pár -pár akár ma esti lazulásra..!?Hosszú táv sem kizárt 4 igen esetén !!!
Sziasztok! Hölgyek, párok esetleg vasárnap vagy hétfőn Sopronba egy kirándulás, túrázás? Aztán meg látjuk mi lesz belőle!Ha érdekel írj!
Bükfürdön esetleg Sárváron lesz a hétvége folyamán “ismerkedésre”nyitott hölgy/pár?
holgy tarsasagat keresem, pettingre.........Keszthely es kornyeke
Üdv ma éjjelre keresek aktív srácot srácokat uzenjetek privátban legyszi hely ok
Jövő héten szerda vagy csütörtök estére keresünk Szombathelyről férfi beszállót, aki nem helybéli, max Győr, Sooron, Z.egerszeg távolságra. Autós kaland vagy hely szükséges. Igényes 37/40 éves házaspár. 38-50 közötti, min 17cm-es, nem kezdő, határozott partner személyében.
Ma estét Nagykanizsán töltöm, itt ismerkednék, kalandoznék!
Pár vagy hölgy társaságát keresem.
30as, határozott, intelligens pasi vagyok!
Pár vagy hölgy társaságát keresem.
30as, határozott, intelligens pasi vagyok!
Szombaton Náraiban egy "randi" ? Női partnert keresek
Sziasztok!
Mostanában hölgy, pár Győrből? Kovalter? Püspökerdő? Likócs?
Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok
Mostanában hölgy, pár Győrből? Kovalter? Püspökerdő? Likócs?
Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok
Sziasztok mi párként keresünk egy helyell rendelkező pasikból álló baráti társaságot sok sok pasi 1 lány felállás. Ha vagytok vagy van pár haverod a dologra akkor írj/írjatok privátba.
Sziasztok
Aktiv pasiként partnert keresek ma kora délutánra
Szombarhely Sárvár Celldömölk vonalon
Írj es megbeszéljük a részleteket
Aktiv pasiként partnert keresek ma kora délutánra
Szombarhely Sárvár Celldömölk vonalon
Írj es megbeszéljük a részleteket
Húsvéti hétvégére pár női tagja keres nőt, párt, férfit, 1-2 napos elvonulásra, Bük szauna, lazulás, akár kisebb csapathoz is csatlakoznék. Nyugat Dunántúlon.
Sziasztok! Péntek estére keresnék hölgyet, biszex pasit, leginkább biszex párt, párhoz. Győr vagy Győr környéke. Igényes, ápolt pár vagyunk.
Szisztok. Keszthely környékéről keresak aktív férfiakat tartós szexkapcsolatra. Viszonylag még kezdő vagyok, de sok mindent ki akarok próbálni