Sziasztok! 36éves igényes tapasztalt Székesfehérvári vagyok! Szívesen csatlakoznék párthoz vagy hölgyhöz! Szombaton Gárdonyba napozok de ha esetleg valaki tud jobb programot várom jelentekzését!
Sziasztok! Fonyód-Balatonfenyves-Balatonmária környékén keresnék a szabadságukat itt töltő párt…
Sziasztok! Fonyód-Balatonfenyves-Balatonmária környékén keresnék a szabadságukat itt töltő párt…
Sziasztok
Most valaki?
Most valaki?
Sopronban ismerkednék
Szombaton délelőtt párhoz csatlakoznèk Sárvàr környékén
Tudom lehetetlen holnap ,azaz pèntek dèlután hölgyet kènyeztetnèk győben vagy párhoz csatlakoznèk vagy csak nèznèm....
Győrben csatlakozna most valaki párhoz? Barinőmmel lazulunk!
Sziasztok! Most Győrben párhoz valaki?
Meg mindig keresek nagy cicis holgyet aki szereti ha jatszanak a melleivel, terhes is lehet nem jelent gondot, 3ashoznis csatlakozok szivesen
Keszthely - Zalaegerszeg térségében kezdő bi srác ismerkedne. Légy igényes ápolt !
Sziasztok
Kezdő heteró 44 éves srác vagyok.Hölggyel ismerkednék Szombathelyen.

Sziasztok! Nőt, párt keresek ma (szerda), holnap (csütörtök) illetve péntekre, délutántól - estig. Hellyel rendelkezem.
Hoki party?
Hagynám is
(Ez egy válasz kezdobi11 üzenetére (2025. 06. 11. szerda 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Kezdő bi pasiként keresek párokat, bi pasikat, aki szeretnének újdonságokat kipróbálni.Uni/passzív szerep izgat, szeretem a női fehérneműt magamon. Veszprém 60km-es környékéről irjatok, aki találkozni akar, nem csak írogatni.
Győr környékén most valaki?
Sziasztok!
Holnap délután megyek a Rábcára horgászni,s közben ,,hokizni" is fogok. Valaki,valakik csatlakoznának?
Holnap délután megyek a Rábcára horgászni,s közben ,,hokizni" is fogok. Valaki,valakik csatlakoznának?
Sziasztok! Ma késő este Pápa környékén keresünk fiatal srácot.
Sziasztok
Szombathelyen szopnék most
Szombathelyen szopnék most