Ma este hölgy vagy pár társasága lennèk
Így igaz
(Ez egy válasz fansauna1 üzenetére (2025. 06. 21. szombat 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Nagykanizsa - Murakeresztúr vonalon hölgyek, párok? Autos szex vagy kukkolás? Sok minden érdekel
Hello.Faszimadó Vas megyei Transzi vagyok.Ma éjjel férfiakat kielégitenék.Szopok és imádom seggbe.. Többen is lehettek.Le húgyozható vagyok.Alázatos ribancotok leszek NEMESKOLTÁN.
Szia! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
Sziasztok ma szopnek Győrben
Sziasztok! Ma (szombat) délután találkozni is merő hölgy vagy pár adatlapom szerint?! Utazni tudok...

Az elkövetkező időszakban megyek Balatonberénybe a nudista strandra. Őriszentpéter-Zalaegerszeg-Zalacsány-Sármellék útvonalon a 76-os úton. Csatlakozni vágyó hölgyet keresek, esetleg ha vágysz egy kellemes masszázsra az is megoldható akár rendszeresen is.(többről is lehet szó, de ahhoz paszolnunk kell sokmindenben) Privát üzenetben adok telefonszámos elérhetőséget.
Zalakaros környékén kölcsönös orálra bi pasi?
Zalaegerszeg környékén orálisan kényeztetnék ma.. privizz
Sárvár és kőrnyékén (30km) hellyel rendelkező párok figyelem ! nyes Sziasztok .Én egy 24 éves ffi vagyok aki biszexuális és uni. Amit rólam lehet tudni az az hogy nem vagyok túl gyakorlott biszexuális téren és többes terén sem . Többször volt orális kalandom fiuval valamint 3x volt anális is . Egyszer voltam egy biszexuális párral viszont ott én csak orálisan segítettem a dolgokat. Ha kiváncsiak vagytok rám akkor szívesen küldök arcos fotót persze hogyha ezt utána viszonozzátok . Utazni tudok mivel van saját autóm de helyem az sajnos nincs.
Sziasztok. Estefele 18. Órátol Sárváron leszek. Koncerten.
Esetleg van , jön valaki? Női partnert keresek kalandra
Esetleg van , jön valaki? Női partnert keresek kalandra
KisTiktkárnő-ék valós, találkozni is merő szimpatkus páros!
Szerintem keversz valakivel
Írj rám (Ez egy válasz KisTitkárnő üzenetére (2025. 06. 20. péntek 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 20. péntek 20:38
Írj rám (Ez egy válasz KisTitkárnő üzenetére (2025. 06. 20. péntek 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Sokat felejtettél tavaly óta
De meg van a levelezés, át tudom küldeni, ha szeretnéd. Azon akadtál fent, hogy a párom miért akar ott lenni.

Ma este hölgy vagy pár társasága lennèk.
Sziasztok.Faszimadó Transzi vagyok.Ma éjjel Szombathely mellett Nemeskolta valaki szopatna és seggbe basszna?Esetleg lehugyozna? Többen is ok
Szopatnék ma este Móvár környékén.
Sokat felejtettél tavaly óta
De meg van a levelezés, át tudom küldeni, ha szeretnéd. Azon akadtál fent, hogy a párom miért akar ott lenni.
(Ez egy válasz Istike333 üzenetére (2025. 06. 20. péntek 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Sosem volt szó találkozásról!!!
(Ez egy válasz KisTitkárnő üzenetére (2025. 06. 20. péntek 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Bagoly mondja.... A találkozó előtt tűnsz el....
(Ez egy válasz Istike333 üzenetére (2025. 06. 20. péntek 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)