Szombaton délután Vasváron " ismerkednék" , nővel

Szia elhanyagolt hölgyet mamit lányt keresek kellemes élvezetes játékokra
Valaki ma Tapolca Sümeg Ajka Jánosháza környéke ? Pár nő vagy pasi
Esetleg késő délután (19:30) körül , hellyel rendelkező pasi aki tudna fogadni párt?
Sziasztok.
Párok? Hölgyek?
Helyem most van.
Párok? Hölgyek?
Helyem most van.
Én 5 perce, de csak egy horgász volt kint
(Ez egy válasz Kalandozás90 üzenetére (2025. 08. 01. péntek 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Fél órája voltam arra de senki nem volt...
(Ez egy válasz gyoripassziv üzenetére (2025. 08. 01. péntek 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Kowalterwen senki...☹️
Sziasztok.
Valaki most?
Valaki most?
Sziasztok.
Ma valaki Győrben vagy környékén egy tali?
Autóm van....
Ma valaki Győrben vagy környékén egy tali?
Autóm van....
Sziasztok !
Ma Győr környékén kalandoznék ha sü a nap nudi is . Autóval vagyok szívesen talizok .
Ma Győr környékén kalandoznék ha sü a nap nudi is . Autóval vagyok szívesen talizok .
Helyel rendelkező kezdőbi pasit keresek. Szombathely zalaegerszeg
Hétvégén Sárváron és környékéről ismerkednék párokkal.
Mától vasárnapig Győr környékén kalandoznék. Hölgyek, biszex párok, pasik, ha valk8 raérne esténként!
Sziasztok!Ma valaki?Hölgy?Pár Cowalteren?Esetleg pasi??
Mindegyik oldalon ez van. Se a párok,nők,se a ffiak nem jobbak! Mondjuk az első kettő is kb 90 %-ban férfi mindenhol....vagy csak álmodozó padi.
(Ez egy válasz Ducianyuka üzenetére (2025. 07. 31. csütörtök 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Pl hol? Mert itt esélytelen.
(Ez egy válasz Naki66 üzenetére (2025. 07. 31. csütörtök 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 31. csütörtök 08:49

Akár itt is. De nekem pl. itt nem sikerül. Viszont vannak más helyek, ahol jobbak a lehetőségek.
Valaki ma egy közös hoki vagy szopás? Tapolca Sümeg környéke ?
Sziasztok! Diszkrét, vastagf srác, Úr, Idősebb Urak aki igényli az egyoldalú orális kielégülést!?? Keress bizalommal, privát üzenetben!!
Sziasztok. Hölgyet, férfit, párt keresek tartalmas időtöltésre, kényeztetésre, masszázsra... érezzük jól egymást!