Sajnos ez itt általános jelenség.
(Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (ma 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 21:16

Egy normális profil és azon belül legalább 1 fotó alap lenne minden komolyan ismerkedni vágyónak ...Nem kell arc fotó , elég egy test fotó ruhában is akár arc nélkül.. ( nyilván ha van fent több sorozat még profilkép sem kell... Vagy egy normális leírás ami nem hemzseg a hibáktól .. Értem én , hogy ez nem helyesírási szakkör ( nálunk is csúszik be hiba néha ezzel nincs semmi baj ) ... A baj ott van mikor látszik, hogy unintelligens a delikvens , hab a tortán ha kirak egy Túrós ( szó szerint) mosatlan , ápolatlan szőrös faxt lehetőleg koszos zoknival és kupival a háttérben... ( és nem értik , hogy miért nem a nem...)
Igaz nekem is hiányos az adatlapom, de teljesen egyetértek veled/ veletek. Nagyon kiábrándító a háttérben látható rendetlenség, sok esetben inkább kosz. De ugyanennyire kiábrándító az ápolatlan testszőrzet. Biztos mindenkinél van olyan, hogy kevesebb ideje van magára, de talán legjobb lenne, ha nem akkor jutna eszébe fotókat, videókat kitenni. A helyesírás lehet,hogy nekem sem az erősségem, de a többségnél átlag alatti. Ez már alapból kiábrándító tud lenni. Sok sikert nektek!
(Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (ma 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 21:16

Egy normális profil és azon belül legalább 1 fotó alap lenne minden komolyan ismerkedni vágyónak ...Nem kell arc fotó , elég egy test fotó ruhában is akár arc nélkül.. ( nyilván ha van fent több sorozat még profilkép sem kell... Vagy egy normális leírás ami nem hemzseg a hibáktól .. Értem én , hogy ez nem helyesírási szakkör ( nálunk is csúszik be hiba néha ezzel nincs semmi baj ) ... A baj ott van mikor látszik, hogy unintelligens a delikvens , hab a tortán ha kirak egy Túrós ( szó szerint) mosatlan , ápolatlan szőrös faxt lehetőleg koszos zoknival és kupival a háttérben... ( és nem értik , hogy miért nem a nem...)
(Ez egy válasz sexmasszázskanizsa üzenetére (ma 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 20:59

Ki tudja ebben a tömegben
Nekem nincs kedvem elmenni egy nyilvános helyre mutogatni magam úgy hogy nem tudom ki vagy kikhez megyek. Sokan nem hiszik,de nem minden a luk,kell hozzá egy megfelelő keret is

Nekem nincs kedvem elmenni egy nyilvános helyre mutogatni magam úgy hogy nem tudom ki vagy kikhez megyek. Sokan nem hiszik,de nem minden a luk,kell hozzá egy megfelelő keret is

Ki tudja ebben a tömegben
(Ez egy válasz Tom950118 üzenetére (ma 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor nekem valószínű azért nem érkezett válasz mert rögtön kértem képcserét?
(Ez egy válasz sexmasszázskanizsa üzenetére (ma 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 17:33

Ha netán a sok sok levél váltás után lenne egy fotó amin látszik hogy van tényleg hölgy akinek keresel,illetve párként lennétek fent,lehet akadna aki nem tétovázna.
Ha netán a sok sok levél váltás után lenne egy fotó amin látszik hogy van tényleg hölgy akinek keresel,illetve párként lennétek fent,lehet akadna aki nem tétovázna.
(Ez egy válasz Hobor üzenetére (tegnap 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:54

Üdv pasit keresünk estére hölgy örömére Zala vas megye privátban lehet jelentkezni
Mosonmagyaróvár? Nálam is ok, Pár, Hölgy? Ismerkednék testközelből is

Móváron hölgy vagy pasi?
Sziasztok!Idősebb, diszkrét, vastagf Urak aki igényli, imádja, ha egyoldalúan alaposan kielégítik??! Ha szereted, de otthon nem kapod meg, keress bizalommal, privát üzenetben!!
50 + os hölgyeket keresek laza cumizásra puncinyalásra
Vas V Zala megye.
Vas V Zala megye.
Két férfi csinos sub nőt keres
ma este valaki??? kezdö bi pasi?? pár?? helyem van!!!
Vki szeretne szopni vagy szopatni most vagy ma este? Zala megye Vas megye, privizz.
Sziasztok!
23 éves srác keres Vas megyében más srácokat szexhaverságra, közös hoki, gooning, stb. Minden fétis, kink jöhet.
Függetlenek, fiatalabbak, és nem dohányzók előnyben!
Illetve, olyan tetoválót is keresek, aki esetleg pénz mellett még természetben is fogad fizettséget. (Nem pénz helyett, mindkettőt kapna.)
23 éves srác keres Vas megyében más srácokat szexhaverságra, közös hoki, gooning, stb. Minden fétis, kink jöhet.
Függetlenek, fiatalabbak, és nem dohányzók előnyben!
Illetve, olyan tetoválót is keresek, aki esetleg pénz mellett még természetben is fogad fizettséget. (Nem pénz helyett, mindkettőt kapna.)
Hali! Ma dél és kettő óra között győrben leszek. Szívesen lecumiznék valakit. Lehet kölcsönös is.
Sziasztok! Most Sopronban szívesen kukkolnék lányt, párt vagy engem is lehet valahol a természetben!
sziasztok! puncit nyalnák! vas megye, helyem van!
Sziasztok! Ma éjszaka, vagy holnap reggel valaki Győrben? Kölcsönös szopás stb...
Intelligens soproni vagy környéki párral ismerkednék hosszabb távú barátság céljából.
Sziasztok, ma este valaki egy közös vagy épp kölcsönös faszverés (szopás) győrben?