Győrben szopnèk. Helyem van.

Helló! Szombathelyen a Szegedy kastèlyban szopnék. Este hétig itt vagyok.
Sziasztok.
Ma 16 órakor Györben lesz dolgom, egy kis szabadidőmbe bele férne egy jó találkozó.
Ma 16 órakor Györben lesz dolgom, egy kis szabadidőmbe bele férne egy jó találkozó.
Sziasztok!
Vasmegyéből valaki?
Vasmegyéből valaki?
Hölgyek beszélgetés camozás ismerkedés mindenre nyitott vagyok. Goggle chat, Teams,
Szia, én nem lennék ellene a dolognak
(Ez egy válasz Dave069 üzenetére (tegnap 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sopronban keresek nõket, párokat heteró alapon (akár sarokban kukkolva), vagy travikat, femboyokat
Az igaz csak szakad az eső!
(Ez egy válasz Danube81 üzenetére (tegnap 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Valakit Győrben leszopni? Helyem van.
Sziasztok! Ápolt 50 + os hölgyet keresek kizárólag puncinyalásra. Diszkréció fontos.Vas V Zala megye
Marcali környékén kölcsönös farokverès?
Sziasztok. Csütörtökön délelőtt zalaegerszegen és környékén bi fiú , lány vagy pár? Csak házhoz tudok menni. 43 éves vagyok, fiú, enyhén molett
Ilyenkor a legjobb végre nincs az a dög meleg
(Ez egy válasz LoveSex6985 üzenetére (tegnap 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:16

Sziasztok! Szombat, Vasárnap Sopron környékén lány, pár egy autós kaland mivel elég rossz időt írnak! Akár csak kukolás oda vissza is!!
Keszthely környékén valaki ma ?
Sziasztok! Szombat, Vasárnap Sopron környékén lány, pár egy autós kaland mivel elég rossz időt írnak! Akár csak kukolás oda vissza is!!
Nem szervez valaki Vas megyében kisebb swinger bulit? Szívesen csatlakoznánk.
Sziasztok! Hölgy Szombathelyen? Helyem van, diszkréció adott.
Sziasztok!
Hétvégén egy jó kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Hétvégén egy jó kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Sziasztok
Fiatal, sportos, jóképűnek mondott férfiként szívesen csatlakoznék párokhoz heretó alapon a hölgy örömére, vagy keresnék nőt közös örömszerzéshez. Képeket találtok a profilomba. Ha felkeltettem a figyelmed privátba tudunk beszélgetni. Szombathely környékén, Vas megyébe vagy a környező megyékbe keresgélek, utazni tudok, héten délelőtt helyem van.
Cuckold is érdekelne, tapasztalatom van.
Legyen szép napotok
Fiatal, sportos, jóképűnek mondott férfiként szívesen csatlakoznék párokhoz heretó alapon a hölgy örömére, vagy keresnék nőt közös örömszerzéshez. Képeket találtok a profilomba. Ha felkeltettem a figyelmed privátba tudunk beszélgetni. Szombathely környékén, Vas megyébe vagy a környező megyékbe keresgélek, utazni tudok, héten délelőtt helyem van.
Cuckold is érdekelne, tapasztalatom van.
Legyen szép napotok
Keresek olyan hetero urat aki tele élvezne a barátnőm bugyiját,velem együtt,csak hoki,olyan srácok urak irjanak akiket izgat a tanga bugyi,fehérneműk és szeretik a punci illatú bugyikat,csak komolyak irjanak elérhetőséggel.Helyem van Pestmegyében!Fiatal igényes ápolt srác vagyok!