Sopronban keresek párt akár kukkoláshoz is, vagy teljesen nõi ruhás passzívot, én kezdõ kíváncsi aktív
Győrben leszopni valakit?
Írj
(Ez egy válasz kloislany25 üzenetére (tegnap 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:30

Sziasztok! Szingli, sportos, csajsziként keresek fiatal, vékony srácot, szálkást. Normális vagyok, de nagyon kiéhezett :P Írj nyugodtan, pusziii
Ismerkedjünk

Szia! Nem tudjuk mit hoz a jövő, de ha rám írsz, az adatlapomon...kideríthetjük.
(Ez egy válasz Jhon_Hunt üzenetére (2025. 10. 03. péntek 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 03. péntek 15:12

Mostanában mozgatja a fantáziámat, mi lenne ha egy határozott férfi leszopatná magát velem. Filmen tetszik a méretesebb sok spermát lövelő farok látványa. Tudom gyakorlatban minden más..... Ha lenne valaki aki partner lenne egy első alkalom átélésében várom jelentkezését. Most szombat este szívesen átélném ezt az élményt. Győr-Moson_Sopron, Vas vonzáskörzetében.
Érdeklődni szeretnék, hogy ki csábítaná el a feleségem?! Szívesen látnám másik pasival! Pápa Győr környéke!
Kezdő bi pasi vas megye? Helyem van...
Zalában keresnék mára orál partnert!!privizz
Valaki mostanában a hévízi kifolyónàl?
2025. október 10-től 13-ig napközben (péntek délután, szombat és vasárnap egész nap) a Vas megyei Bükön a termálfürdő naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Este pedig lehet jönni a hotelszobánkba. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy itt keressenek meg.
2025. október 10-től 13-ig napközben (péntek délután, szombat és vasárnap egész nap) a Vas megyei Bükön a termálfürdő naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Este pedig lehet jönni a hotelszobánkba. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy itt keressenek meg.
Sziasztok! Vasárnap Sopron környékén egy kis kaland? Lányok párok jelentkezését várom írj nyugodtan a többit megbeszéljük sok mindenben benne vagyok! Szép napot mindenkinek!!

Sziasztok! Szingli, sportos, csajsziként keresek fiatal, vékony srácot, szálkást. Normális vagyok, de nagyon kiéhezett :P Írj nyugodtan, pusziii
Ismerkedjünk

Sziasztok!
Ma egy jó kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely van!
Írjatok
Ma egy jó kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely van!
Írjatok
Hölgyeim...egy igazi forró vérű tűzről pattant magyar lányt keresek, aki végre két vállra fektetne, elegáns női diminanciával, strap - onnal, és ezt természetesen saját maga is élvezné. Bonyolítja kicsit a helyzetet, hogy csak fogadni tudok, így valószínűleg csak álom marad, hogy jelentkezik valaki. Ilyen nincs is, ugye?
Egerszegen sráccal taliznék aki el lenne egy friss hússal .
Sziasztok!
Valaki nem keres paszív srácot orál kalandra Ózd környékén ?
Akár most is helyem van.
Valaki nem keres paszív srácot orál kalandra Ózd környékén ?
Akár most is helyem van.
Hölgy!? Pàr!? Vas megyében vagy csorna környékèn!?
Sziasztok! Nagykanizsa???
(Ez egy válasz Szexypáros22 üzenetére (2025. 10. 03. péntek 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 03. péntek 10:52

Sziasztok! Ma estére fogadni tudó párt illetve srácot keresnünk közelünkből.
Sziasztok! Ma este párral ismerkednénk Nagykanizsán. Levelet privátba várunk

Sopronban ismerkednék..."Csak" kukkolás is ok .