Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, pár? Igényes, izmos, diszkrét férfi vagyok. Nagyobb, csupasz, kemény, eres intim!
Írj, írjatok!
Győrben kaland? Hölgy, pár? Igényes, izmos, diszkrét férfi vagyok. Nagyobb, csupasz, kemény, eres intim!
Írj, írjatok!
Győr most valaki? Közös élmény?
GYŐR
(Ez egy válasz csakén007 üzenetére (ma 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:05
Sziasztok!Ma ismét elindulok bicajozni,egész vállalható idő van!Hölgy?Pár?Akik esetleg csatlakoznának hozzám?Aztán kiderül hogy alakul!Vagy egy random pár akiket megleshetnék?Ha igény van rá,be is segítek!!!Írjatok!!!!!
Sziasztok!Ma ismét elindulok bicajozni,egész vállalható idő van!Hölgy?Pár?Akik esetleg csatlakoznának hozzám?Aztán kiderül hogy alakul!Vagy egy random pár akiket megleshetnék?Ha igény van rá,be is segítek!!!Írjatok!!!!!
Zalában esetleg valaki?
Keszthely környéki párt, hölgyet keresek, közös örömökre
Minden megoldás érdekel
Minden megoldás érdekel
Sziasztok, Tatabánya péntek esetleg ? hölgy huncutkodni?
írj privátban.
írj privátban.
Sziasztok! Kukkolható párt keresek! Pláne ha esetleg a hölgy terhes! 50 éves szombathelyi ff vagyok
Sziasztok
Fiatal, sportos, inteligens úriemberként keresnék nőt vagy párt közös örömszerzésre, akár többeshez is csatlakoznék. Helyileg Szombathely, vas megye, de utazni is tudok. Képeket találtok a profilomba.
Fiatal, sportos, inteligens úriemberként keresnék nőt vagy párt közös örömszerzésre, akár többeshez is csatlakoznék. Helyileg Szombathely, vas megye, de utazni is tudok. Képeket találtok a profilomba.
Valakit Győrben leszopni? Helyem van!
Sziasztok.
Ma reggeltől vasárnap estig bezárólag ápolt feleséget szopatnék akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Ma reggeltől vasárnap estig bezárólag ápolt feleséget szopatnék akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Sziasztok!40 éves,győri férfi vagyok!Keresek egy kedves,szexi duci,molett,extraduci hölgyet!Imádok kényeztetni,egyáltalán nem vagyok önző tipus!Imádok nyalni,imádom ha a partnerem a nyelvemtől jut a csúcsra!!!Csak reménykedem hogy itt van ilyen hölgy,aki szóba álna velem!Természetesen képet,tel számot is merek adni!Én komolyan gondolom az ismerkedést!Írjatok,beszélgessünk!
sziasztok.keszthely környékén keresek olyan hölgyet,aki be vállalná hogy bugyi nélkül be pucsit nekem. míg én ki verem .semmi nem lenne más. se tapi se stb.csak pucsittasz,én mögéd állok és ki verem .részleteket beszéljük meg privátban.cserébe akár kp is lehet valamennyi.
Sziasztok kedves ápolt intelligens megbízható diszkrét pasiként ismerkednék egy kedves párral kellemes időtöltéshez akár csak egy finom kényeztető masszázsra.
Sziasztok Győrbe keresünk párt vagy hölgyet reggel 8-9fele ... Diszkréció adott és elvárt... Helyünk van
Gyor, kornyeken ma par, vagy valaki?
Partnert keresek. Részletek privát üzenetben.
Elhanyagolt hölgyet keresek hosszútávú, diszkrét kapcsolatra, rendszeres találkozásokra. Szombathelyen van saját minőségi helyem, ahol találkozni tudunk. Utazni ésszerű távolságon belül tudok.
Sziasztok jövő hétre keresek Mosonmagyaróvár Győr Csorna környékről 12.15 - 12.19 közt 40-65 év közt milf hölgyet elhanyagolt anyukát, kiéhezett kalandozni vágyó hölgyet. privát üzenteben
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba

vazelinator

Gyuszka73
Jana Mrazkova