Szia, beszélgessünk, bármi lehetséges!!
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny
Hol keressél? Szerintem menj és ismerkedj/keress a való életben. Ott nincsen zsákbamacska és egyből látod ki milyen. Nem mellesleg egyszerűbb is, mint itt panaszkodni és sírni!
(Ez egy válasz kloislany25 üzenetére (2026. 01. 26. hétfő 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 26. hétfő 20:33
Sziasztok! Újabban miért nincs itt 1 jó pasi sem? Pasik! El nézem a képeitek, éshát, na, a felhozatal, siralmas.....Nincs 1 jó pasi sem az oldalon??? Nem szétgyúrt fajtát keresek, hanem aki vékony, nincs hája, és van tartása, sármos, jó kiállású, sportos? Hol keressek akkor? Egy elkeseredett lány
Soproni párral ismerkednék.
Sziasztok!
Csütörtök délután 4 óra körül keresek masszázsra Szombathely környékén férfit/hölgyet/párt, akit meglátogatnék. Kényeztető erotikus masszázs anyagiaktól mentesen. Privát üzenetben keressen, akit érdekel
Csütörtök délután 4 óra körül keresek masszázsra Szombathely környékén férfit/hölgyet/párt, akit meglátogatnék. Kényeztető erotikus masszázs anyagiaktól mentesen. Privát üzenetben keressen, akit érdekel
Sziasztok, köcsögként tekintek magamra, szívesen szopnék, nyalnék. 27 éves, 180 cm és 55 kg vagyok. Keménykezű férfit keresek, bárhol csinálnám. Győri vagyok
Sopronkövesd környékén keresek hétköznap délelőtt, kiéhezett lányt, nőt, feleséget.
Nem harapok, csak ha akarod.
Nem harapok, csak ha akarod.
Sziasztok szombat estére keresek feleségem örömére potens jó mérettel pasit Szombathelyre
Sziasztok! Nagykanizsa-Keszthely-Fonyód környékén keresnék egy igényes, érett párt, hosszútávú kalandozásra.
Nyárra kb elérem azt a formát amit szeretnél.
Ha akkor még aktuális a dolog, akkor én szívesen kényeztetnélek. (Ez egy válasz kloislany25 üzenetére (2026. 01. 26. hétfő 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha akkor még aktuális a dolog, akkor én szívesen kényeztetnélek. (Ez egy válasz kloislany25 üzenetére (2026. 01. 26. hétfő 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Újabban miért nincs itt 1 jó pasi sem? Pasik! El nézem a képeitek, éshát, na, a felhozatal, siralmas.....Nincs 1 jó pasi sem az oldalon??? Nem szétgyúrt fajtát keresek, hanem aki vékony, nincs hája, és van tartása, sármos, jó kiállású, sportos? Hol keressek akkor? Egy elkeseredett lány
Szia. Szerintem ne itt keress
(Ez egy válasz kloislany25 üzenetére (2026. 01. 26. hétfő 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Győrben leszopni valakit? Helyem van.
Sziasztok.
Szerda esti Rába quelle szaunázás stb.. Csatlakozik valaki?
Szerda esti Rába quelle szaunázás stb.. Csatlakozik valaki?
Móvár-Hegyeshalom környékén valaki? Helyem van. Masszázs extrákkal, kaland
Idős hölgyet Csorna Kapuvár körülményeken?
22 óra után Győr környékén kalandoznék.
Sziasztok! Normàlis magas sportos sràc vagyok! Hölgyet keresek Vas megyèben akinek okzhatok èlvezetet! Vonzòdom az érett nőkhöz! Ès szeretek kènyeztetni főleg oràlisan èn 30 as sràc vagyok
Puncimániás,fehérneműregerjedő kiváncsi hetero urat srácot keresek közös hokizáshoz,miközben puncis képeket,videókat nézünk.Inkább esténk érek rá vagy hétvégén,de helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha el is tudsz jönni!Igényes ápolt fiatal srác vagyok!Hitegetők,igérgetők levelezgetők kérem NE!Köszönöm!
Sziasztok. 45éves, diszkrét, egyedülálló férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére.Győr.Hosszu távon keresek egy párt, akár kezdők is lehettek!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba

vazelinator

GabiKa77
Tammy