Szombaton szívesen csatlakoznék, Vas-Zalamegyében.....
Már elnézést, de én tiszteletteljesen írtam nektek. Mint láttam, el is olvastátok. De válasz nem jött hosszú órákon át. Ha valaki komolyan, felelősségteljesen hirdeti magát, illetve egyenes a gerince, akkor mikor látja, hogy a hirdetésére üzenete jött, akkor még ha nincs is esetleg ideje válaszolni, akkor is legalább annyit visszaír, hogy bocsi, de később majd válaszolok, vagy valami mást ír, pl. hogy nem vagy szimpatikus, stb.... A másokkal való tisztelet abban is kimerül, hogy ha valaki érdeklődik a hirdetésetek iránt, akkor válaszolunk neki és nem csak elolvassuk, aztán majd egyszer talán írunk neki valami sallangot. Amúgy köszönöm, de az én szintem magasan van. A tiétek pedig a béka feneke alatt. Bár a mai világban ez már sajnos nem különleges. De sajnos újra csalódnom kellett. A ti hozzáállásotok alapján valahogy nem életszerű, hogy sok emberrel találkoztok. Ezen csak kuncogni tudok. Ti nem az első és nem is az utolsó ilyen hozzáállású emberek vagytok. Az oldal tele van az ilyen jellegű hozzászólásokkal, amikor is a hirdető nem válaszol a megkeresésre. Ti jó példa vagytok rá! Gratulálok. És akkor még ti kéritek ki magatoknak! Röhej ez a szint!
(Ez egy válasz Cuckoldpairzala üzenetére (tegnap 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:21
Milyen türelmetlen és tiszteletlen emberek vannak … ezúton gratulálunk ehhez a szép és korrekt hozzászólásodhoz. Mutatja a szintedet … ha nem kapsz választ már kamunak állítasz be minket . Semmi gond . Mi ettől még sok emberrel találkozunk innen majd , ahogy azt már meg is tettük. További sok sikert kívánunk azért a kereséshez neked , de jó tanácskent szeretnénk javasolni a hozzáállásodon való mielőbbi változtatást . A te érdekedben.
Keszthely, vagy a környéken pàr? Hölgy, ki kalandozna?
Soproni vagy környéki párral ismerkednék, akár hosszabb távra.
Kedves hölgyek, párok!
70 cm átlójú LCD TV (2-3 db is van), 2 db bárszék, andante barna bőr ülőgarnitúra és 2 db felújított régi fotel keresi új gazdáját, Tatabánya - Budapest vonalon.
Írj privátban.
70 cm átlójú LCD TV (2-3 db is van), 2 db bárszék, andante barna bőr ülőgarnitúra és 2 db felújított régi fotel keresi új gazdáját, Tatabánya - Budapest vonalon.
Írj privátban.
Holnap a Büki szaunába bi pasi,ismerkedés után ahotel szobában folytatás?
Milyen türelmetlen és tiszteletlen emberek vannak … ezúton gratulálunk ehhez a szép és korrekt hozzászólásodhoz. Mutatja a szintedet … ha nem kapsz választ már kamunak állítasz be minket . Semmi gond . Mi ettől még sok emberrel találkozunk innen majd , ahogy azt már meg is tettük. További sok sikert kívánunk azért a kereséshez neked , de jó tanácskent szeretnénk javasolni a hozzáállásodon való mielőbbi változtatást . A te érdekedben.
(Ez egy válasz erosz555 üzenetére (tegnap 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:37
Bocsánat, de esetleg nem illik visszaírni egy választ, ha már az ember fia veszi a fáradtságot és érdeklődik nálatok, még ha az nemleges lenne is? Tanulságul a többieknek!!!!! Az egyetemi végzettség és az igényesség valahogy nem látszik és nyomokban mogyorót tartalmaz! Ordas nagy KAMUK vagytok.
Bocsánat, de esetleg nem illik visszaírni egy választ, ha már az ember fia veszi a fáradtságot és érdeklődik nálatok, még ha az nemleges lenne is? Tanulságul a többieknek!!!!! Az egyetemi végzettség és az igényesség valahogy nem látszik és nyomokban mogyorót tartalmaz! Ordas nagy KAMUK vagytok.
(Ez egy válasz Cuckoldpairzala üzenetére (tegnap 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:26
Igényes zalai biszex párként keresünk biszex igényes jó farkú pasit harmadiknak akár rendszeres találkozásra.
Valaki Nagykanizs környékéről?
Sziasztok én szívesen csatlakoznék!
(Ez egy válasz Cuckoldpairzala üzenetére (2026. 03. 03. kedd 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 03. kedd 23:06
Igényes zalai biszex párként keresünk biszex igényes jó farkú pasit harmadiknak akár rendszeres találkozásra .
Sziasztok
Holnap hajnalban lenne kedve valakinek talizni minden jóban benn vagyok
Győr -hatvan útvonalon???
Privatba keressetek
Holnap hajnalban lenne kedve valakinek talizni minden jóban benn vagyok
Győr -hatvan útvonalon???
Privatba keressetek
Péntek vagy szombat este csatlakozna vki hozzánk?
Igényes zalai biszex párként keresünk biszex igényes jó farkú pasit harmadiknak akár rendszeres találkozásra.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok,
Csorna-Szombathely útvonalon délelőtt egy laza orál?
Csorna-Szombathely útvonalon délelőtt egy laza orál?
Igényes zalai biszex párként keresünk biszex igényes jó farkú pasit harmadiknak akár rendszeres találkozásra .
Győr szerdán? Séta farok lógatva.
Győrben leszopni valakit? Helyem van.
Sziasztok! Zalaegerszegen nem tud véletlen valaki "búvóhelyet"? Pár órára kiadó szobát, vagy diszkrét panziót, ahol pár órára is lehet kivenni?
Sziasztok! Zalaegerszegen tud valaki"búvóhelyet"? Pár órára is kiadó szobát, vagy diszkrét motelt, ahol foglalkoznak ilyennel is?

vazelinator

Lucie N