Sziasztok! Balatonbogláron vagyunk, ma estére(szombat) párt / párokat, hölgyeket és férfiakat keresünk akik szeretik az ilyen nagyon jó kis összejöveteleket.
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Sziasztok kedves ápolt intelligens értelmes diszkrét megbizható pasiként kalandoznék párral akár egy autós kaland kukkolás izgató játékok a természet lágy ölén minden megoldás érdekel használjuk ki a jó időt ma holnap szép napot mindenkinek
Sziasztok!Párt kukkolnék,utazni tudok!
Sopronban ismerkednék.
Győrben leszopni valakit? Helyem van!
Hétvégére keresnénk párt, vagy hölgyet közös játékokra Nagykanizsán.
Ma párok zala megye??
Sziasztok!Párt keresek Győrben,vagy környékén!Kukkolnék nagyon szívesen,de igény szerint be is segítenék!Csakis rajtatok múlik!A szabályaitokat maradéktalanul betartom!Nem mára-holnapra,ráérek!Nem sietetek sehova!Kor alkat mellékes!Csak a vágyaitok a fontosak!
Sziasztok!Hölgy,pár Szombathelyen?Hely van!
Sziasztok kedves hölgynek párnak kedvenc ételét házhoz szállítanám, vagy egy parkólóba átadom Zala Vas megyében írd meg kívánságod a címed időpontot priviben én kiszállítom természetesen én állom a költséget. Cserében egy üdítő punci villantás diszkrét megbízható pasi vagyok. Használjuk ki holnap a jó időt a természet lágy ölén játékos dolgok
Mosonmagyaróváron hölgyet, elhanyagolt asszonyt nyalnék akár viszonzatlanul is kortól testalkattól függetlenül. Hely van, írj privát üzenetet!
Nagykanizsa most?
Sziasztok!
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Akkor utólag is elnézésedet kérem.
(Ez egy válasz Biferfi65zala üzenetére (tegnap 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:23
Nem szeretnék nyilvánosan vitázni a semmiről, de lehet, hogy nálad is van valami probléma.
Melletted álltam ki két sorral lejjebb!
Melletted álltam ki két sorral lejjebb!
Nem szeretnék nyilvánosan vitázni a semmiről, de lehet, hogy nálad is van valami probléma.
Melletted álltam ki két sorral lejjebb! (Ez egy válasz erosz555 üzenetére (tegnap 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:06
Melletted álltam ki két sorral lejjebb! (Ez egy válasz erosz555 üzenetére (tegnap 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Na, még egy intelligens! Bemutatkozásod mindent elmond rólad: "Az érzelmi oldala számomra érdektelen." Hiába na, összenő, ami összetartozik. Már persze, ha érteni véled, bár vannak kétségeim.
Sziasztok.
Észak-Dunántúlon ma és holnap csatlakoznék intelligens, ápolt párhoz hármas vagy cuckold örömökre.
Hetero, 177/76, ápolt, tanult, hetero pasi vagyok.
Kérem csak olyan párok, akik mernek is találkozni. Utazni tudok.
Esetleg hotelban erre felé pihenő párt a szobájában is meglátogatnék a hölgy örömére ma vagy hétvégén.
Priviben írjatok.
Szép napot..
Észak-Dunántúlon ma és holnap csatlakoznék intelligens, ápolt párhoz hármas vagy cuckold örömökre.
Hetero, 177/76, ápolt, tanult, hetero pasi vagyok.
Kérem csak olyan párok, akik mernek is találkozni. Utazni tudok.
Esetleg hotelban erre felé pihenő párt a szobájában is meglátogatnék a hölgy örömére ma vagy hétvégén.
Priviben írjatok.
Szép napot..
Na, még egy intelligens! Bemutatkozásod mindent elmond rólad: "Az érzelmi oldala számomra érdektelen." Hiába na, összenő, ami összetartozik. Már persze, ha érteni véled, bár vannak kétségeim.
(Ez egy válasz Biferfi65zala üzenetére (tegnap 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen. Itt tart.
(Ez egy válasz Cuckoldpairzala üzenetére (2026. 03. 05. csütörtök 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 05. csütörtök 17:16
Még mindig itt tartasz? Látjuk nagy a baj … sajnos pszichológusok nem vagyunk , pedig szívesen segítenénk rajtad , ha már szexuálisan nem szeretnénk … ahogy korábban írtuk a hosszú értelmetlen posztolgatás helyett próbálj inkább egyenesbe jönni magaddal és elfogadni , hogy nem mindig jön gyorsan és előfordul hogy egyáltalán nem is jön válasz. Mi nem fogjuk magunkat rosszul érezni , ha esetleg nem kapunk választ valakitől - akkor nem őt keressük- hanem próbáljuk megtalálni a hozzánk illő személyt . Nekünk nem te vagy . Fogadd el és lépj szépen tovább ! Persze ha neked az okoz örömet a partner keresés és a szex helyett , hogy itt írogatsz nagy igazságokat, akkor tedd . Sok sikert hozzá a továbbiakban !
Ha nem engem keresnek, azzal nincs semmi baj, de az intellligenciához hozzátartozik az is, hogy azt tudassuk a másik féllel és nem a homokba dugjuk a fejünket. A baj az, hogy egyre több az ilyen ember!
(Ez egy válasz Biferfi65zala üzenetére (tegnap 06:38), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 06:38
Ő itt tart, mert úgy gondolja, hogy azt a minimumot sem kapta meg, ami elvárható egy hirdetést feladó felhasználótól.
Ahogy én sem, és az a gyanúm sokan nem.
Én megszoktam már, hogy sok esetben hiányzik az intelligencia és nem reklamálok, mert úgysem egy elnézést kérő választ kapok, hanem inkább még én vagyok eligazítva, ahogy itt is.
El lehetett volna intézni két szóval a levélre válasz során és itt is.
Annyi, hogy ne haragudj!
Én megszoktam már, hogy sok esetben hiányzik az intelligencia és nem reklamálok, mert úgysem egy elnézést kérő választ kapok, hanem inkább még én vagyok eligazítva, ahogy itt is.
Annyi, hogy ne haragudj!
Ő itt tart, mert úgy gondolja, hogy azt a minimumot sem kapta meg, ami elvárható egy hirdetést feladó felhasználótól.
Annyi, hogy ne haragudj!
Annyi, hogy ne haragudj!

vazelinator

Audrey Hollander