Sziasztok! Kom-Győr között, diszkrét, vastagf idősebb Urak, Kíváncsi Srácok aki imádja ha egyoldalúan kényeztetik orálisan?? Nem fogsz csalódni, sőt..... Keress bizalommal, privát üzenetben!!
Sziasztok! Ápolt, többesben tapasztalt férfiként keresem valós találkozni is akaró párok társaságát.
Keresem azt a férfit, aki szombaton Győrben a CinemaCityben hosszasan nézte a feleségem lábát. Emlékszel, összenéztünk. Nem volt szándékomban kellemetlen helyzetbe hozni senkit. A feleségem magas. ötvenes hölgy, hosszú fekete haja van, fekete combözépig érő bőrszoknyát visel piros felsővel.
Azért olyan jó idő nem volt, járatni kellett az autót
(Ez egy válasz Tuzolto1234 üzenetére (tegnap 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:43
Sziasztok kedves ápolt intelligens értelmes diszkrét megbizható pasiként kalandoznék ismerkednék párral akár egy autós kaland kukkolás izgató játékok a természet lágy ölén minden megoldás érdekel használjuk ki a jó időt ma holnap szép napot mindenkinek
Hévíz keresek Aktív Partnert! Március 20-21-22. re. FF pár is min50es
Dugj szopas meg egész éjjel.
Dugj szopas meg egész éjjel.
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló, férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. A hölgy örömére a szexben nincs tabu. Győr. Akár hosszú távon. Kezdő pár is!
Meddig vagy ma?
(Ez egy válasz Transzvesztita üzenetére (tegnap 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:53
Sziasztok.Faszimádo Transzi vagyok..Ma Délután Csempeszkopács és Nemeskolta közti részen ki fekszek egy plédre csillogó fényes olajossan..Aki kiverné rám vagy lehugyoznak,esetleg szopatna,seggbe baszna az írjon és írom hol lesszek.Ribanckodok egyet... Többen is jöhettek egyszerre.
Ma este Sárvár környékén?
Sziasztok kedves ápolt intelligens értelmes diszkrét megbizható pasiként kalandoznék ismerkednék párral akár egy autós kaland kukkolás izgató játékok a természet lágy ölén minden megoldás érdekel használjuk ki a jó időt ma holnap szép napot mindenkinek
Sziasztok!
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Sziasztok.Faszimádo Transzi vagyok..Ma Délután Csempeszkopács és Nemeskolta közti részen ki fekszek egy plédre csillogó fényes olajossan..Aki kiverné rám vagy lehugyoznak,esetleg szopatna,seggbe baszna az írjon és írom hol lesszek.Ribanckodok egyet... Többen is jöhettek egyszerre.
Ma délután, esti órákban szopatnék. 37 éves ápolt, diszkrét, humoros, Aktív, domináns pasi, 18/5 körülmetélt pasi vagyok.
16 órakor indulok Hegyeshalomból. M1-M4
Hegyeshalom, Movár, Győr, Tatabánya, Érd, Dunaharaszti, Vecsés, Albertirsa vonalon keresem partnerem. Női rucissal több időt is eltöltenék, ha van helye...
16 órakor indulok Hegyeshalomból. M1-M4
Hegyeshalom, Movár, Győr, Tatabánya, Érd, Dunaharaszti, Vecsés, Albertirsa vonalon keresem partnerem. Női rucissal több időt is eltöltenék, ha van helye...
Soproniakkal ismerkednék. Hosszabb távú barátság kialakítása volna a cél.
Sziasztok.Faszimádó Transzi vagyok.Szombathely mellett lakom..Aki éjjel üritene egyet írjon..Helyem nincs.Gyere autóval álj meg a ház előtt és a kertben kielégitelek.Leszopathatsz,seggbe baszhatsz,vagy csak rám vernéd vagy csak lehugyoznál akkor írj és gyere. Többen is lehettek.Facebookon is elérhető vagyok.
Vas megyében keresek srácokat tartós goon, szexhaverság és más féle izgalmakra. 23 éves srác vagyok
Zalaegerszegen esetleg valaki?
Valakit Győrben leszopni? Helyem van.
Sziasztok Zalaegerszegen ismerkednék.
Sziasztok. Van itt Győri pár, aki tervez valami huncutkodás ma este? , csak mert gondolhatna rám
Szia most szombat 03-14 estére keresünk 30 éves fiatal barátnőmmel bisex párt vagy 20 plusszos bisex pasit Győrbe van helyünk ott találkoznánk.

vazelinator

Anna B