Sziasztok. Cuckoldra keresek komoly part aki egy inteligens nagyfarku (20 cm) pasit keres, Gyor kornyeken. Csak komoly talik erdeklenek nem irogatas...
Holnap egész nap masszázs Győrben. Keress privátvan a részletekért.
Sziasztok.. Faszimado Transzi vagyok.Vas megye Szombathely mellett lakom..A mai nap 16 órától sötétedésig csillogó fényes olajossan kint flangálok Rábatöttös felől Gyanógeregye előtt földes út végén flangálok...Aki üríteni akár..Szopatni,seggbe baszni,lehugyozni esetleg csak ki verni rám..!Az ott megtalál.. Többen is jöhettek.
Sziasztok!
Győrben ismerkedés ma délután? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Győrben ismerkedés ma délután? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
sziasztok! Győrben lenne kedve szopni esetleg valakinek?
nem is tartana túl sokáig, mert egész éjjel vertem élvezés nélkül, csak nem akarom zsebkendőbe pazarolni
nem is tartana túl sokáig, mert egész éjjel vertem élvezés nélkül, csak nem akarom zsebkendőbe pazarolni
Szia kedves Hölgyem!Massázsra keresek hölgyet, esetleg pár hölgytgját, de nem a férj jelenlétében mert sokesetben ez zavaró a masszázst kapó illetőnek.(diszkréció fontos) Helyem Vas megyében(Őrség) van.Vékony,sportos, formás alkatot preferálom, nagyon ducik kérem ne jelentkezzen. Csak aki komolyan gondolja és igényli a meghitt kellemes ,nem aktus orientált masszázst és heti rendszerességgel felfrissülne.De ha megvan köztünk a kémia, bármi elképzelhető, de nincs kötelező szex.(én sem szeretem) Állmodozó férjek ne keressenek! Csak hölgyel vagyok hajlandó telefonon egyeztettni, amit levélben megírok.
Most valaki orál kaland Győrben?
párhoz csatlakoznék ma délután vagy szombaton délelőtt
Volt ma valaki a kowalternál? Amikor voltam elég kihalt volt csak egy csávó áldogált a parton.
Sziasztok. Leszbi pár részére helyem van! Győr
Sziasztok!Hölgy,pár Szombathelyen?Hely van!
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Győrben leszopni valakit? Helyem van.
Pápa környékén keresünk fiatal akár biszex fiút kalandra.
Bi srac vagyok, ismerkednek. Vas megye elony
Ma este Hévíz kifolyónál hölgy vagy pár?
Péntek/ szombat délután 14-16 között érdemes menni… esetleg akkor vannak.
(Ez egy válasz kellavonzalom üzenetére (2026. 03. 19. csütörtök 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 19. csütörtök 12:18
Köszi az információt. Ma sem? Vagy még hideg az idő!azért?
Sziasztok! Győr vagy közvetlen környékén pár akit lehet ma kukkolni?

vazelinator

mybubsik
Veronica Carso