Sziasztok!Hegyeshalom-Budapest vonalon keresek hölgyet-párt,punci-popsi nyalásra!Imádok kényeztetni,imádok nyalni!Ha valakinek erre lenne igénye,jelezze!Kor-alkat nem számít,minden megoldás érdekel!!
Győrben bi pasi vagy pár?helyem van
Sziasztok.
Párt kersek adatlapom alapján, minden jóra.
Párt kersek adatlapom alapján, minden jóra.
Sziasztok
Keszthely környékén valaki? Pár nő estleg pasi?
Privátban keres
Keszthely környékén valaki? Pár nő estleg pasi?
Privátban keres
Sziasztok! Komoly párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Igényes pár.. Pasit hölgyet párt keres hosszú távon... Hely van.. Utazni tudunk... Párrok előnyben... Higiénia adott és elvárt.. Diszkréten.. Győr környékén
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Dunántúlról. Helyem van, de utazni is tudok. Többit privátba
Sziasztok!Csütörtökre vagy vasárnap délutánra keresek párt.Helyem van Veszprém mellett!Írjatok
Sziasztok! Mai közös nudizásra keresek párt,Győr és környéke.
Sopronban ismerkednék intelligens partnerekkel...akár hosszabb távra.
Sziasztok.Szopatnék. privátba írj.
UNi biszex férfit keresek feleség elötti szexre.
Sziasztok!
Van itt Győr-Moson környékén olyan fiú/pár, aki/k nem állat módjára, hanem türelmesen, kedvesen beavatnának a bisex dolgokba? Elvehetné valaki a bi szüzességem!
Hely jó lenne, utazni tudok.
Van itt Győr-Moson környékén olyan fiú/pár, aki/k nem állat módjára, hanem türelmesen, kedvesen beavatnának a bisex dolgokba? Elvehetné valaki a bi szüzességem!
Hely jó lenne, utazni tudok.
Sziasztok! Holnap,csütörtökre keresek párt, közös győr környéki nudizásra.
Szia. Én a rabkerti tónál voltam kint pár napja egy lélek se járt arra. Cowalter is jó lehet bár arra több a mozgás.
(Ez egy válasz Adi0204 üzenetére (2026. 06. 24. szerda 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Szombat délelőtt hölgyet kenyeztetnék akár a párja előtt is. Szeretem az orális kényeztetést.
Hölgy aki szeretne kabriós sportautós élményt, erotikával fűszerezve? Keszthely és környéke.
Sziasztok győrbe van nudi hely ? Szokot valaki nudizni?
Sziasztok! 25 éves fiatal pasiként ismerkednék egy szimpatikus nővel, vagy párral (Heteró alapon), hogy feldobjuk egymás napjait akár hosszabb távon.
Szombathely-Sopron vasútvonalon tudok utazni, illetve Szombathelyen tudok foglalni lakást, ha szükséges. Szimpátia és bizalom esetén akár extrém helyeket is ki lehetne próbálni.
Szombathely-Sopron vasútvonalon tudok utazni, illetve Szombathelyen tudok foglalni lakást, ha szükséges. Szimpátia és bizalom esetén akár extrém helyeket is ki lehetne próbálni.
Győrben biszex pasi ? Pár ?

vazelinator

Tiffany Rousso