Dehogynem miért neked úgy tűnik, hogy nem? Csak mikor sírsz, hogy miért nem ír vissza senki el kellene gondolkodni a stíluson.Ennyi, de persze felőlünk nyomasd tovább láthatóan nagy sikerrel
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 29. vasárnap 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 29. vasárnap 21:47
Törölt felhasználó (4764109)

Nem sikerült felfogni amit írtam igaz???Ez Titeket minősít, nem engem.
Ti böfögtök nekem, amikor az alavető dolgokkal nem vagytok tisztában?
És hol meg kit keresek az rám tartozik, meg kivel mit csinálok, nem pedig rátok! ( még szerencse!))
De mindig vannak önjelölt seriffek mint ti, akik kényszert éreznek masoknak beugatni. De leszarom a vélemenyetek, ahogy Titeket is!
És hol meg kit keresek az rám tartozik, meg kivel mit csinálok, nem pedig rátok! ( még szerencse!))
De mindig vannak önjelölt seriffek mint ti, akik kényszert éreznek masoknak beugatni. De leszarom a vélemenyetek, ahogy Titeket is!
Nem sikerült felfogni amit írtam igaz???Ez Titeket minősít, nem engem.
De mindig vannak önjelölt seriffek mint ti, akik kényszert éreznek masoknak beugatni. De leszarom a vélemenyetek, ahogy Titeket is! (Ez egy válasz newpair7783 üzenetére (2024. 12. 29. vasárnap 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 29. vasárnap 21:39
De mindig vannak önjelölt seriffek mint ti, akik kényszert éreznek masoknak beugatni. De leszarom a vélemenyetek, ahogy Titeket is! (Ez egy válasz newpair7783 üzenetére (2024. 12. 29. vasárnap 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem nem kell hinned csak szànalom mikor értetlenkedsz és kamunak nevezel itt sokakat....Most épp Baranyàban vagyunk és kerestünk és találtunk..Van amikor el kell gondolkozni,hogy ha mindenki más hülye rajtunk kívűl, akkor lehet én nem vagyok normális és a többiek igen...
Nem nem kell hinned csak szànalom mikor értetlenkedsz és kamunak nevezel itt sokakat....Most épp Baranyàban vagyunk és kerestünk és találtunk..Van amikor el kell gondolkozni,hogy ha mindenki más hülye rajtunk kívűl, akkor lehet én nem vagyok normális és a többiek igen...
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 29. vasárnap 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 29. vasárnap 18:25

Nem hinnem, hogy Nektek kellene megfelelnem! De ugye be kell ugatni egy altalatok nem ismert embernek? Egyátalan kerdeztem a vélemenyetek?
Nem! Ja kalocsiként mit kerestek itt? Tudtommal az se nem Somog, se nem Tolna, pláne nem Baranya!
Nem! Ja kalocsiként mit kerestek itt? Tudtommal az se nem Somog, se nem Tolna, pláne nem Baranya!
Ma valaki Fonyódon?
Sziasztok.Idősebb Párt vagy Hölgyet keresek!! Kölcsönös szimpátia fontos!!Légy igényes és normális!!!Utazni tudok!
Bisex fiút keresünk szép mérettel, illetve ápolt borotvált igényes legyen! Külön öröm számunkra ha esetleg használ potencianövelőt!!! Várjuk a jelentkezőket!
Kellemes Pihenest mindenkinek es BeKeT

Nem hinnem, hogy Nektek kellene megfelelnem! De ugye be kell ugatni egy altalatok nem ismert embernek? Egyátalan kerdeztem a vélemenyetek?
Nem! Ja kalocsiként mit kerestek itt? Tudtommal az se nem Somog, se nem Tolna, pláne nem Baranya! (Ez egy válasz newpair7783 üzenetére (2024. 12. 29. vasárnap 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 29. vasárnap 18:08
Nem! Ja kalocsiként mit kerestek itt? Tudtommal az se nem Somog, se nem Tolna, pláne nem Baranya! (Ez egy válasz newpair7783 üzenetére (2024. 12. 29. vasárnap 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Vagy csak te nem kellesz nem gondolod? Tele van veled egy csomó fórum....Igaz van még pár ilyen ember...Érdekes mi találunk ha keresünk....
Vagy csak te nem kellesz nem gondolod? Tele van veled egy csomó fórum....Igaz van még pár ilyen ember...Érdekes mi találunk ha keresünk....
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 29. vasárnap 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 29. vasárnap 17:22

Sehol senki???
Ma valaki Siófokon ??
Sziasztok.Idősebb Párt vagy Hölgyet keresek!! Kölcsönös szimpátia fontos!!Légy igényes és normális!!!Utazni tudok!
Sehol senki???
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 29. vasárnap 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 29. vasárnap 14:51

Kaposváron holnap kihez mehetne egy ötvenes pasi? Elsősorban hölgyek, párok érdekelnek. Enyhe biszex lehet.privire irjatok.
Kaposváron holnap kihez mehetne egy ötvenes pasi? Elsősorban hölgyek, párok érdekelnek. Enyhe biszex lehet.privire irjatok.
Elfelejtetted odaírni, hogy telefonszám szükséges.
(Ez egy válasz Bianto üzenetére (2024. 12. 29. vasárnap 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Termèszetes "faszt"kedvelő hölgy ma este esetleg?
Dombóvár vagy környéke ma este?
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni? Aktív pasiut keresek.
Privátban keres
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni? Aktív pasiut keresek.
Privátban keres
Pécs és környékén valaki(k)?