Sziasztok !
Ápolt kulturált mindenre nyitott férfiként ismerkednék Szekszárdon átlagos 35-60 közötti párral házaspárral hölggyel kellemes diszkrét kapcsolatra. Ma délutáni kényeztető talira ? Ha van esetleg valaki aki szívesen randizna írjon privátba !
Ápolt kulturált mindenre nyitott férfiként ismerkednék Szekszárdon átlagos 35-60 közötti párral házaspárral hölggyel kellemes diszkrét kapcsolatra. Ma délutáni kényeztető talira ? Ha van esetleg valaki aki szívesen randizna írjon privátba !
férfit keresek Pécsen aki találkozik is! Dugj seggbe, helyem van.
Pécs környékén ma este valaki? 27b F
Pasit vagy párt keresünk Baján. Hetero alapon. Ha erdekel irj rank. Csak kis intimmel keresunk, ha rank irsz irj meretet is.
Ma estére pécsre pasit vagy párt keresünk párosunk mellé bi is ok
Sziasztok!
Ma estére, éjszakára keresünk, hellyel rendelkező férfit, lehetőleg vastag intimmel. Baranya, Somogy megye.
Ma estére, éjszakára keresünk, hellyel rendelkező férfit, lehetőleg vastag intimmel. Baranya, Somogy megye.
Pécsen most keresek párt.Bi is ok.
42/185/85 ápolt pasiként ismerkednék.
Dunántul és környéke.
Dunántul és környéke.
Holnap napközben, esetleg este,hellyel is rendelkező hölgy vagy pár?(hetero)
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket, ha úgy alakul be is szállhatok...
Elsősorban Somogy és Baranya megyei válaszokat várok...
50/180/95, heteroszexuális beállítottságú pasi vagyok.
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket, ha úgy alakul be is szállhatok...
Elsősorban Somogy és Baranya megyei válaszokat várok...
50/180/95, heteroszexuális beállítottságú pasi vagyok.

Sziasztok.
Pécsen vagy környékén keresek párt holnapra.
Én egy 29 éves igényes, intelligens, sportos, potens pasi vagyok!
Pécsen vagy környékén keresek párt holnapra.
Én egy 29 éves igényes, intelligens, sportos, potens pasi vagyok!
Sziasztok !
Szekszárdon vasárnap délelötti vagy délutáni randira szívesen ismerkednék 35-60 közötti párral házaspárral hölggyel kellemes tabuk nélküli szexkapcsolatra mindenki örömére kényeztetéséhez. Ápolt kulturált férfi vagyok nagyobb intimmel ha szívesen vennétek kellemes diszkrét társaságom várom privát jelentkezésezeket.
Szekszárdon vasárnap délelötti vagy délutáni randira szívesen ismerkednék 35-60 közötti párral házaspárral hölggyel kellemes tabuk nélküli szexkapcsolatra mindenki örömére kényeztetéséhez. Ápolt kulturált férfi vagyok nagyobb intimmel ha szívesen vennétek kellemes diszkrét társaságom várom privát jelentkezésezeket.
Ma estére hellyel rendelkező női bi párost keresünk.
Jó az ajánlat...még gondolkodom rajta!
(Ez egy válasz nimano üzenetére (2022. 03. 18. péntek 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 18. péntek 13:24

Kaposváron Ma 15-17 óra közt ma valaki(k)???
Bevállalós bi passziv vagyok.
Hely akad, de akár kocsi vagy szabadban is ok :P
Kaposváron Ma 15-17 óra közt ma valaki(k)???
Pécsen ma délután valaki(k)?
Pécsen ingyen albérlet egyedülálló nőnek havi 4-5 szexért.Fontos,hogy jól szopj!
Mi kaposváron élünk azaz nem együtt élésről lenne szó.
Mi kaposváron élünk azaz nem együtt élésről lenne szó.
42/185/85 ápolt pasiként ismerkednék.
Dunántul és környéke.
Dunántul és környéke.
Sziasztok!
Dél-Dunántúli házaspárral találkoznék a hétvégén. Utazni tudok.
Dél-Dunántúli házaspárral találkoznék a hétvégén. Utazni tudok.