Sziasztok!Közös masztihoz keresek hetero urat,miközben néznénk izgató volt barátnőm amatőr szexfilmjét,ennyi izgat,csak akkor írj ha tényleg el is jössz,a hitegetőkből elég volt.Meleg fiúk kérem ne írjanak!Elérhetőséget kérek.Igényes ápolt srác vagyok.Pestmegye!
Sziasztok! Július 6. és 7. estére Zamárdi környékén keresnénk a hirdetésünknek megfelelő és az abban foglalat vágyakat értő és kielégíteni képes 30-40 között sportos és stramm pasit kizárólag a hölgy tagunk élvezeteinek fokozására. Jelentkezésedet privátban várjuk!
Nem értem
két pasinál összeadodik a cm?
(Ez egy válasz jagerbomba16 üzenetére (2022. 07. 05. kedd 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 05. kedd 06:45

Sziasztok. Július 23-ra keresünk hölgytag kényeztetésére Pécs környékén 2 pasit, vagy 1 pasit, de akkor ott a méret min 20/6
Részletek az adatlapunkon.
Sziasztok. Július 23-ra keresünk hölgytag kényeztetésére Pécs környékén 2 pasit, vagy 1 pasit, de akkor ott a méret min 20/6
Párral ismerkednénk
Sziasztok Balatonlellén es környékén nyaraló nő illetve pár társaságát keresem.Találkozzunk!
Siófokon vagyunk 1 hétig! Fiatalos csinos párt keresünk, szívesen utazunk!
Pécsen keresek hölgyet vagy párt.
Akad...
(Ez egy válasz secretlife üzenetére (2022. 07. 03. vasárnap 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok . Párt keresnénk , vagy fiatalabb pasit .
Sziasztok.Pècsen lingam masszázshoz èrtő,megbízható,diszkrét,csinos hölgyet ismer valaki esetleg tudna ajánlani?Priviben Köszi
Sziasztok! Holnap délelőtt autóban, szabadban kiverem. Nézőt, segítőt keresek Pécs és vonzáskörzetében.
Bonyhád vagy környékén van okyan nő aki vágyik arra hogy jól kinyalják? Szívesen valakit felnyalnék a csúcsra
Sziasztok!
Hellyel rendelkező párt vagy hölgyet keresek Kaposvár és környékén! Utazás nem gond.
Pécs,Nagyatád,Dombóvár,Balaton délipart stb
Hellyel rendelkező párt vagy hölgyet keresek Kaposvár és környékén! Utazás nem gond.
Pécs,Nagyatád,Dombóvár,Balaton délipart stb
Pécsi hellyel rendelkező hetero pasiként keresek párokat cuckold-hoz vagy magányos nőket az elkövetkező pár napban, az adatlapom szerint.
Párokat keresünk párcserés illetve egymas előtti szexhez
Sziasztok!
Tabumentes szexre keresnék hölgyet vagy házaspárt Pécsen.
Én 47é 175cm magas 75kg barna hajú barna szemű ffi vagyok. Helyem mindig van.!
Független vagyok!
Tabumentes szexre keresnék hölgyet vagy házaspárt Pécsen.
Én 47é 175cm magas 75kg barna hajú barna szemű ffi vagyok. Helyem mindig van.!
Független vagyok!
Sziaasztok! Mai es a holnap estere kalandot keresek! Parok hogylek??
Sziasztok én rá érnék.ha gondoljatok..
(Ez egy válasz frenky1979 üzenetére (2022. 07. 03. vasárnap 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 03. vasárnap 23:47

Sziasztok! Holnap este Somogyban párral ismerkednénk utazni - fogadni tudunk
Levelet privátba várunk
Levelet privátba várunk