Azért elég sovány ez az oldal hiszen már régóta könyörgök itt egy odaadó tüzes és igazán szexéhes punciért de valahogyan mindig addig jutunk el, hogy csak a képeket begyűjtik aztán helomi!
Pedig se testi se lelki fogyatékosságom sincsen és a tesztoszteron szintem is az egek ben van . A fotókat persze Viszonozni senki sem akarja . Ezáltal így lesz az ember saját maga játszótársa nem pedig a JÁTSZÓTÁRSAD

Valaki kis extrém cumi kórház wc dombóváron ha igen írj privit!
Kaposvár-Dombóvár-Balaton környékén nővel ismerkednék.
Ápolt független 40es férfi vagyok.
Ápolt független 40es férfi vagyok.
Rakj fel légyszí valami frisebb képet!
(Ez egy válasz sexy_s üzenetére (2022. 08. 31. szerda 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 31. szerda 10:35

Sziasztok! Fiatal igényes srácokat keresnek tobbesre. Helyes arc, nagyobb méret, sportos testalkat ezekből legalább az egyikkel rendelkezz. Részletek privátban.

Sziasztok! Fiatal igényes srácokat keresnek tobbesre. Helyes arc, nagyobb méret, sportos testalkat ezekből legalább az egyikkel rendelkezz. Részletek privátban.

30as átlagos alkatú hetero srác vagyok, diszkrét kaland(ok)ra keresek nőt 18-60+ korosztályig. Szeretek nyalni is
Pécs, Kaposvár, de ezek környéke is szóbajöhet. Csak nőt, vagy pár hölgy tagját hetero alapon.
Szinte bármikor aktuális, hely megbeszélés kérdése, Pécsen megoldható.

Pécs, Kaposvár, de ezek környéke is szóbajöhet. Csak nőt, vagy pár hölgy tagját hetero alapon.
Szinte bármikor aktuális, hely megbeszélés kérdése, Pécsen megoldható.
JÁTSZÓTÁRSAT keresek Pécsen vagy környékén kizárólag hetero alapon minden jóra! Pár vagy szóló hölgy jelentkezését várom ! Légy szíves privát üzenetet írj!

Autóskaland Pécsen...

Szia! Én vagyok
(Ez egy válasz görbike1 üzenetére (2022. 08. 31. szerda 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Siófokon napközben,nyaraló feleség,elhanyagolt asszony?
Sziasztok Tamási környékén nő esetleg?

Siófokon,hétvégére bevállalós feleséget,nagyit keresek.
Jó reggelt. Valaki?
Jóképű férfit keresünk az adatlapunk szerint!
Pécsen most reggel valaki(k)?
Sziasztok. Csütörtök,péntek de.Pécsen leszek esetleg hőlgy vagy pár aki ráérne kicsit hancúrra??? Üdv Jani
Balatonmáriafürdő - Marcali környékén keresek párt. Fiatal, igényes srác vagyok.
kb ilyen tájt mentem el Ott a laktanya mellett... Hétfő hajnalban.
(Ez egy válasz pina.lina üzenetére (2022. 08. 29. hétfő 03:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 29. hétfő 03:20

Most szexelünk Marcaliban a laktanya mellett....ki szeretné látni?
Szeptember 1.csütörtök délután 16 órára nálam, nagy farkú 21 cm től kockahasú fiú, férfi?
Valós, csak a keresésemnek megfelelő privátban jelentkezzen!
Köszönöm!
Valós, csak a keresésemnek megfelelő privátban jelentkezzen!
Köszönöm!