Valaki most szopatna dombovar vsgy környeken?
Holnap hertelenden esetleg valaki?
Pasit keresünk ma estére hármas hancúrozásra. Adatlapot olvass,privátban jelentkezz,köszi!

Mostanában valaki? 28F Pècs
Hello! nagy, szőrősparkú fiatal Bi srác ma este? ( hely ma van! )
Sziasztok!
30-as srácként keresek Szekszárd és környékén alkalmi, vagy tartós hetero szexkapcsolatot (ha megvan a szimpátia, többről is lehet szó). Szeretem az orális szexet, az izgalmas helyszíneket, de nyitott vagyok az újdonságokra is. Utazni tudok, ha érdemes
Ha többre vagy kíváncsi, az adatlapomon megtalálsz mindent.
30-as srácként keresek Szekszárd és környékén alkalmi, vagy tartós hetero szexkapcsolatot (ha megvan a szimpátia, többről is lehet szó). Szeretem az orális szexet, az izgalmas helyszíneket, de nyitott vagyok az újdonságokra is. Utazni tudok, ha érdemes

Ha többre vagy kíváncsi, az adatlapomon megtalálsz mindent.
Somogy vármegyében szívesen ellátogatnék szilveszteri buliba...

Vágyaink megvalósítására (2 férfi+1 nő) keresünk elsősorban erre nyitott,hasonló korú házaspárt, esetleg nem független férfit, 40 év felett, reális és ésszerű távolságon belül.
Párral ismerkednénk..és találkoznánk..
Vágyaink megvalósítására (2 férfi+1 nő) keresünk elsősorban erre nyitott,hasonló korú házaspárt, esetleg nem független férfit, 40 év felett, reális és ésszerű távolságon belül.
Sziasztok!
Hölggyel vagy párral ismerkednék Kaposváron és környékén.
Utazni tudok.
Hölggyel vagy párral ismerkednék Kaposváron és környékén.
Utazni tudok.
Marcaliban ha valaki kíváncsi egy autós szexre... akkor most induljon a laktanya melletti ipari park területén a leágazás után.... nem fogunk pironkodni!
Pécsi 41 éves, igényes, izmos, intelligens, megfelelő méretű pasi nőt, párt keres!!
Vasárnap este 19 után, akár éjjel is, vagy hétfőn egész nap szopok, dughatod a seggem! Hely, diszkréció adott. Valaki?
Sziasztok párral ismerkednék Balaton déli partjáról és környékéről kellemes időtöltéshez minden jóra kedves diszkrét pasi vagyok.
Idős hölgyet keresek aki szeretné ha egy fiatal kemény farkú srác megcsinálja tisztességesen! ( nincs felső korhatár )
Szilveszterkor pár/pasi pécs környékén?
Sziasztok,
40-es házaspárt keresek hármas szexre. Helyem van Pécsett.
40-es házaspárt keresek hármas szexre. Helyem van Pécsett.
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk Mindenkinek.