Sziasztok,
40-es házaspárt keresek hármas szexre. Helyem van Pécsett.
40-es házaspárt keresek hármas szexre. Helyem van Pécsett.
Kaposvári érett,fiatalos,intelligens,ápolt pár,csinos hölgytaggal,intelligens párt ,hölgyet,vagy csődör típusú ferfit keres szerdán napközbeni együttlétre.Valós pár vagyunk,csak értelmes komoly szándékú jelentkezőket várunk.
Orális szexhez keresek partnert,partnereket mindkét nemből Pécsett és környékén.(Akár egyoldalúan is).Kor,alkat nem számít.Ápoltság,diszkréció viszont igen.
Egyedüláló cserfes nagyikat keresek Baranyába alkat függetlenség mindegy csak merd felvenni velem a kapcsolatot.Tel számot irj és hívlak...
Párok, Hölgyek jelentkezését várom tisztelettel, Pécs közeléből.A legjobb, ha kezdők vagytok, de nem feltétel. Amennyiben pasit keresnétek, kérlek olvassátok el az adatlapomat, és ha megfelelek, várom az üzeneteteket.
Köszönöm !
Köszönöm !
Sziasztok, holnapi nap folyamán valaki (akár párok is)? Pècs 28 Helyem van
Sziasztok! Most Pécsen kíváncsi szempár előtt kiverném kocsiban, szabadban.
Mai nap Hölgy, Pár esetleg?! Hely megoldott!
Autós huncutságra párok ma délután?
Kaposváron ma valaki??
Pécsen ma napkozben? Szopnék-nyelnék. Hely ok
Mai napra Bisex fiút, vagy párt keresnénk! Várjuk a leveleket.
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt..
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt..

Sportos 40 éves férfi Szekszárd környékén várja az ajánlatokat
Duci Bi nőt keresünk,kor alkat mindegy de lehet Idös pár ahol a papa már nullán áll...tel szám privátba
Olyan elhanyagolt lányt,nőt,asszonyt keresek akinek lelki társa és virtuális szex partnere lehetnék.Én egy 38 éves,nem független srác vagyok aki csak sodródik az árral.Amit konkrétan szeretnék,hogy Skype-on néha megbeszéljük egymás dolgait aztán pedig egy kiadós közös masztival kielégítsük egymást és meg adjuk a másiknak amit otthon nem kap meg.Ha magadra ismertél,írj bátran privát üzenetet,nem harapok!
Autós huncutságra párok ma délután?
Kaposváron szexet szerető lányt, nőt keresek kölcsönös kényeztetésre.
Boldog Új esztendőt kívánok
Boldog új évet mindenkinek