Hölgyeket keresek kor alkat függetlenség mindegy...Tel szám kell. Pécs+50km
Szia! 24 éves pécsi férfi vagyok. Ez lesz az első alkalom egy párral. Érdekel valakit?
Szekszárdon és környékén ráérek ma 19-20 óráig körülbelül... Lányos dolgok érdekelnek...
Valaki siófok környékén?

Törölt felhasználó (4656069)

Párokkal ismerkednénk Dél-Dunántúlon
Párokkal ismerkednénk Dél-Dunántúlon
Pécsen ma napközben valaki(k)?
Sziasztok, párral hölggyel ismerkednék kor alkat nem számít Somogy megyéből kellemes időtöltéshez csatlakoznék hozzájuk. Kedves diszkrét 30-as éveimben járó pasi vagyok utazni tudok.
Nagyik???Kor alkat mindegy...
Sziasztok! Párommal keresünk férfit harmadiknak. Nagyobb intim méret előnyt jelent. Párom 168/56 37 éves. Képet tudunk küldeni privatban. Kis osztogatás beszélgetés és utána a lényeg, mi így képzeljük. Részletek privátban

Sziasztok!
Mai nap keresek Fonyód környékén szex partnert, nő vagy pár!
Mai nap keresek Fonyód környékén szex partnert, nő vagy pár!
Sziasztok holnap napközben veszprém- siófok- Kaposvár vonalon. Izgalmat keresek. Huncutul .
Sziasztok ma voltam szexárdon a csörge tonál csodás idö volt holnap du 3-4 között ismét kintt leszek .privátba várom az üziket
Sziasztok,
40-es házaspárt keresek hármas szexre. Helyem van Pécsett.
40-es házaspárt keresek hármas szexre. Helyem van Pécsett.
Kaposvári érett,fiatalos,intelligens,ápolt pár,csinos hölgytaggal,intelligens párt ,hölgyet,vagy csődör típusú ferfit keres szerdán napközbeni együttlétre.Valós pár vagyunk,csak értelmes komoly szándékú jelentkezőket várunk.
Orális szexhez keresek partnert,partnereket mindkét nemből Pécsett és környékén.(Akár egyoldalúan is).Kor,alkat nem számít.Ápoltság,diszkréció viszont igen.
Egyedüláló cserfes nagyikat keresek Baranyába alkat függetlenség mindegy csak merd felvenni velem a kapcsolatot.Tel számot irj és hívlak...
Párok, Hölgyek jelentkezését várom tisztelettel, Pécs közeléből.A legjobb, ha kezdők vagytok, de nem feltétel. Amennyiben pasit keresnétek, kérlek olvassátok el az adatlapomat, és ha megfelelek, várom az üzeneteteket.
Köszönöm !
Köszönöm !
Sziasztok, holnapi nap folyamán valaki (akár párok is)? Pècs 28 Helyem van
Sziasztok! Most Pécsen kíváncsi szempár előtt kiverném kocsiban, szabadban.