Most valaki Dombóváron szopok vagy szopatok!
Sziasztok. Holnap Pécsett leszek, a sok szabad időmet szívesen töltenem el akar egy hölgy, vagy pár társasagaban napközben. Én egy 30 éves fiatal, diszkrét, ápolt, potens pasi vagyok. Privátban tudunk egyeztetni.
Bi pasit keresnek, adatlapodon hetero vagy! Döntsd már el mi is vagy!!!
(Ez egy válasz toth7b üzenetére (2023. 12. 11. hétfő 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Ápolt, intelligens férfiként ismerkednék párkapcsolatban élő, de ott kielégítetlen hölggyel vagy olyan párral/házaspárral, akik feldobnák kicsit szexuális életüket. Beszélgessünk és meglátjuk, hátha alakul valami...... Helyem van Pécsett. Üdv, Ádám
Én? Írjatok ha esetleg úgy van
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 10. vasárnap 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 10. vasárnap 16:55
Törölt felhasználó (4432922)

Még mindig …
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Szekszárd Csörge tó 10.30 körül valaki(k)?
M6 M7 útvonalon valaki?
Szekszárd: Ma délután bárki előtt kiverem .......
Sziasztok ma délelőtt esetleg valaki (k) Szekszárd esetleg környékén
Még mindig …
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 09. szombat 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 09. szombat 16:04
Törölt felhasználó (4432922)

Még mindig keresünk …
Kaposvári nős férfi vagyok.
Meg mindíg olyan kaposvári hölgy írjon, akit a párja hanyagol, vagy külföldön dolgozik és így kevés a szex! De minden megoldás érdekel kivéve anyagias!
Meg mindíg olyan kaposvári hölgy írjon, akit a párja hanyagol, vagy külföldön dolgozik és így kevés a szex! De minden megoldás érdekel kivéve anyagias!
Hello Siófokon valaki?
Hali! Ma 2 óráig rá érek illetve hétfőn reggeltől 3-ig szopnék szűz popsim dugható!
Sziasztok. Ma hölgy Tolna megyéből? Ismerkedne? Írjatok
Sziasztok. Jövő vasárnap 12.17 Pécsen leszek. Szívesen ismerkednék 50 év feletti férfival vagy párokkal. Írj üzenetet, ha érdekelne.
Ma, holnap...?
Ma, holnap...?
Szilveszterre Siófokon,barátnőm elcsábítására keresek párt,férfit.Nem tud róla,lehetőségeket,ötleteket szívesen veszem,talán így kivitelezhetjük.
Köszi a jelentkezést de mint írtam férfit nem keresek.
(Ez egy válasz nyelves80 üzenetére (2023. 12. 09. szombat 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 09. szombat 16:41

Sziasztok! Én jelentkeznék! Jó megjelenésű,42 éves bi uni vagyok,csak a méretem nem nagy!!!