Szívesen, sajnos ritka az ilyen jol megirt adatlap.
(Ez egy válasz aurora1978 üzenetére (2024. 03. 04. hétfő 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok szombaton megfordulunk szeged környékén szívevsen megismerkednénk szombat este másik pár esetleges négyes is szóba jöhetne
Sziasztok. Holnap délután hölgy vagy pár? 12-tol jó lenne nekem kb . Minden érdekel irj üzenetet ha szimpatikus vagyok
Szia! Köszönjük!
(Ez egy válasz Molla79 üzenetére (2024. 03. 04. hétfő 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
holnap délelőtt pécsi pár??
Sziasztok, nagyon szimpi az adatlapotok☺️
(Ez egy válasz aurora1978 üzenetére (2024. 03. 03. vasárnap 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Keressük azt a tövid szakállas bajszos rövid szőkésbarna hajú férfit aki március 1-én a Ráckevei naturista szaunában motoros szaona sapkában ült,amelyen egy illusztrált szemüveg volt.A párommal szemezett.Nagyon szeretnénk ha jelentkezne,megszeretnénk vele ismerkedni.
Pécs és környékén valaki?
Ma délután szexárd szopnék.
Sziasztok intelligens kellemes mérettel rendelkező férfiként keresem partnerem-parnereim(nő vagy pár!) hetero alapon!
Siófokon kaland?
Kedden délelőtt pécsen és környékén párral találkoznék!
Sziasztok,
Párokat keresek a Balaton déli partján, cuckoldra, masszázsra és minden jóra
Párokat keresek a Balaton déli partján, cuckoldra, masszázsra és minden jóra
Hétvégére keresünk párt párcserére ahol max a lány bi. Helyünk nincs.
Kaposváron van olyan hölgy vagy pár akiknek kellene meg egy diszkrét férfi? Nem vagyok független, ezert kevés a szabadidőm. Ha így is jó keressetek. Ha igen akkor írj privire viber elérhetőseget!
Sziasztok!
Ma este illetve holnap napközben Szekszárd-Baja térségében szívesen kényeztetnék elhanyagolt hölgyet.
Párokhoz is szívesen csatlakozom, illetve többes is szóba jöhet.
Diszkréció adott.
Ma este illetve holnap napközben Szekszárd-Baja térségében szívesen kényeztetnék elhanyagolt hölgyet.
Párokhoz is szívesen csatlakozom, illetve többes is szóba jöhet.
Diszkréció adott.
Szia! Írj privát üzenetet!
(Ez egy válasz kovacsadam üzenetére (2024. 03. 01. péntek 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 01. péntek 11:09

Sziasztok! Ápolt, intelligens férfiként párhoz csatlakoznék kellemes hármas élvezetekre, akár mindkettőtök örömére is. Helyem van Pécsett a belvárosban. Ápoltság, egészség, diszkréció adott és elvárt. Keressetek bizalommal! Üdv, Ádám (Szóló férfit nem keresek, köszönöm megértésedet.)
Holnap egész nap ráerek nőt vagy párt keresek

Pécs és környékén valaki?
Sziasztok! Igényes, extra méretű srácként Keszthely környékén kerenék kalandot hétfőn, kedden…