Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
A hétvége folyamán Nagyatád 100km-es körzetében csatlakoznék párokhoz hetero alapon ! 29 éves sportos potens hetero pasi vagyok ! 18,5 intimmel!
Sziasztok!
Kaposvár és kk.-n ismerkednék hölggyel,párral, bi sráccal.
Helyem sajnos nincs.
Kaposvár és kk.-n ismerkednék hölggyel,párral, bi sráccal.
Helyem sajnos nincs.
Sziasztok!
Pár keres harmadiknak hölgyet mindenféle jóra Tolna megye és környékén...
Pár keres harmadiknak hölgyet mindenféle jóra Tolna megye és környékén...
Pécsen mostanában ráérő pasi? Hely van
Komlóról keresnék egyedűláló nagymellű nem borotvált nőket,persze fogadni tudj,és adj tel számot
Sziasztok!
Ma ( péntek )Siófokon ismerkednék! Hölgyet, párt keresek!
Igényes, izmos, kopasz, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Szeretem az izgalmas helyszineket, szitukat!
Írjatok!
Ma ( péntek )Siófokon ismerkednék! Hölgyet, párt keresek!
Igényes, izmos, kopasz, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Szeretem az izgalmas helyszineket, szitukat!
Írjatok!
Ez engem is érdekelne!
(Ez egy válasz kismano2210 üzenetére (2024. 07. 12. péntek 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Igazán nagy mellű nőt keresek Pécsen...
Ma valaki szex? Autó vagy szabadban pécsen? Pár/ hölgy
PÉCS + 50 km, helyed van elugrom hozzád egy kis kellemes játékra.
Biszex nős pasi, pasit vagy párt keres ahol mindenki mindenkivel jól érezheti magát.
Biszex nős pasi, pasit vagy párt keres ahol mindenki mindenkivel jól érezheti magát.
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag (6cm, vagy felette), de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít, te pedig megdugsz. Enyhe bi aktív beállítottság előnyt jelent. Esetleg pár ismeretségét is keressük, a fenti időpontra. Telefonon tudjunk egyeztetni. Kérem csak az írjon, aki tényleg komolyan gondolja.
A hétvége folyamàn intelligens, ápolt pàrral ismerkednék Siófokon!
Sziasztok!
Ma kora délután Barcs, Nagyatád környékén közös maszti, vagy kukkolás érdekelne valakit/valakiket?
Ma kora délután Barcs, Nagyatád környékén közös maszti, vagy kukkolás érdekelne valakit/valakiket?
Jól hangzik!
(Ez egy válasz Nonc üzenetére (2024. 07. 11. csütörtök 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 11. csütörtök 16:02

PÉCS + 50 km, helyed van elugrom hozzád, holnap délelőtt.
Péntek este hölgy vagy pár Pécsen? Fogadni tudok
Hahó!
Pécs és környékén párhoz csatlakoznék titokban ,péntek/szombat este!
Pécs és környékén párhoz csatlakoznék titokban ,péntek/szombat este!
Sziasztok!
Holnapra keresek kalandot Marcali-Keszthely környékén, de szívesen utazok is!
Holnapra keresek kalandot Marcali-Keszthely környékén, de szívesen utazok is!
Sziasztok!
Holnap ( pénteken) Siófokon ismerkednék! Hölgyet, párt keresek!
Írjatok!
Holnap ( pénteken) Siófokon ismerkednék! Hölgyet, párt keresek!
Írjatok!
Sziasztok! Hölggyel vagy Párral ismerkednék hosszú távra!!!normális és igényes légy!!!