Sziasztok Balatonlelle környékén valaki sexelni most is akár
Sziasztok! 41-180-90 ápolt és igényes, nagyméretű férfiként keresnék egy szimpatikus párt Szigetváron, vagy a környéken. Lehetőségbszerint hosszú távon.
Balaton parti nyaralómba keresem hölgy partnerem pár nap kikapcsolódásra.
28,186,80

28,186,80
Dombóvár vagy környéke ma?
Sziasztok!
Férfias férfiként ismerkednék Kaposváron és kk-n hölggyel,párral,bi sráccal.
Helyem nincs viszont utazni tudok.
Férfias férfiként ismerkednék Kaposváron és kk-n hölggyel,párral,bi sráccal.
Helyem nincs viszont utazni tudok.
Siófokon masztizni valaki?
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Nagyikat keresek de nem akár milyet,légy 120kiló 120mellböség és nem borotvált,Pécs és kki utazni tudj a tőbbi kiderül,persze ha adsz tel számot,S.O.S.
Sziasztok! Fiatal, csinos párként keresünk társaságot (szóló hölgy, férfi, pár) július 18 / július 19 a Balaton mentén. Pihenni, lazítani megyünk, nyitottak vagyunk minden jóra, de nem akárkivel!! Profilt olvassatok kérlek!
Megkereséseket privát üzentben várjuk. Köszönjük!

Sziasztok..ma hölgy magyarhertelendre el jönne velem?
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag (6cm, vagy felette), de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít téged, te pedig megdugsz. Enyhe bi aktív beállítottság előnyt jelent. Esetleg pár ismeretségét is keressük, a fenti időpontra. Telefonon tudjunk egyeztetni. Kérem csak az írjon, aki tényleg komolyan gondolja.
Párral ismerkednék!Normális,megbízható és valós férfi vagyok!
Kaposvár és környéke?
Bi-passziv jótestű, jóképű srác vagyok Kaposvár környékéről.
Aki van kedve spontán vagy rendszeres szexhez velem keressen bátran!
Pároknak mindkét fél örömére, akár úgy is hogy a hölgy csak nézi mit csinál velem a párja, lányok, fiuk minden kívánságát teljesítem :P Akár kocsiban is :P
Bi-passziv jótestű, jóképű srác vagyok Kaposvár környékéről.
Aki van kedve spontán vagy rendszeres szexhez velem keressen bátran!
Pároknak mindkét fél örömére, akár úgy is hogy a hölgy csak nézi mit csinál velem a párja, lányok, fiuk minden kívánságát teljesítem :P Akár kocsiban is :P
Sziasztok,
hetero alapon párokhoz csatlakozom! Siófokon helyen van, de utazni is tudok!
Párokkal ismerkednénk hétvégi szabadidőnk kellemes eltöltésére.
balatonboglár környékén keresek nőt akivel szexelhetnék én fiatal 26éves vagyok vagy párt akit kukkolhatnék! privizz
Hölgy, vagy pár ma este Pécsen?
Sziasztok,
Ma este (kedd) valaki ejszakai furdozes siofokon?
Hello, aktív urat keresek somogyban.