Szaisztok Kaposáron keresek. Adatlapom szerint is
Pécsen ma reggeli órákban Biszex? Méretes igényes érdekel .
Sziasztok! Nem függetlenként ismerkednék, intelligens, párral , hölggyel hosszabb távra.Személyes találkozónak vagyok a híve.Priviben folyt! IQ,higiénia ,szimpátia fontos
Csütörtök délelőtt Pécsen keresem méretes igényes Bi partneremet.
Sziasztok!
Kaposváron és környékén imerkednék hölgyel,párral vagy bisráccal!
Helyem sajnos nincs de szivesen utazom.
Tel.szám vagy viber elérhetőség nem ártana!
Kaposváron és környékén imerkednék hölgyel,párral vagy bisráccal!
Helyem sajnos nincs de szivesen utazom.
Tel.szám vagy viber elérhetőség nem ártana!
Sziasztok. Ma dél körül valaki Balatonszemes én vagy környékén ismerkedne, kalandozna autóban? Hölgyek vagy pár.
Sziasztok Hölgyet keresek Mohács környékén utazni tudok

Sziasztok!
Ma, vagy holnap Pécs környékén, kifejezetten IZMOS pasit keresünk hölgytagunk örömére, vagy, csinos högyet.
Sportos párként, izmos pasi taggal...
Helyünk van.
Ma, vagy holnap Pécs környékén, kifejezetten IZMOS pasit keresünk hölgytagunk örömére, vagy, csinos högyet.
Sportos párként, izmos pasi taggal...
Helyünk van.
Sziasztok este valaki Zamárdi és a környékén? Üdv Attila
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Holnap (szerdán) nap közben Kaposváron valaki(k)?
Bátaszék én ma délelőtt Biszex Orál ?
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
65+os Nőket keresek.
Sziasztok. Péntekig délelőttre keresek hölgyeket, párokat extrémebb fantáziával megáldva. Igazából a megszokottól eltérő dolgokban vennék részt. Hely megoldott. Részletek privátban.
Hölgyel Ismerkednék...
Többit privátban.
Többit privátban.
Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében keresek szexpartnert. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!
Dombóvár környékén holnap délután akinek van helye vagy kocsiban, szabadban szopnék/szopatnék!
Kaposvár és környékén keresek párt, ahol a pár hölgy tagjával együtt kényeztetnénk orálisan a pasi tagot. Utána pedig fordítva!

Szerdán délelőtt Pécsen kifejezetten igényes méretes Bi Ffit keresek ✋