Sziasztok,
Párokat, illetve hölgyeket fogadnék az adatlapom alapján.
Részletek privatban
Párokat, illetve hölgyeket fogadnék az adatlapom alapján.
Részletek privatban
Február 1 Harkányba hétvégézek. Párt keresek akikkel lehet bulizni hármasban vagy többesben.
Sziasztok.Párral ismerkednék!!! Előre köszönöm ha írsz!!!
Sziasztok!!!! Csinos holgyet keresek kölcsönös kenyeztetesre minden lehetséges érdekelne Somogy -Baranya megye!!!!
Sziasztok szépnapot Hölgyet illetve párt keresek Mohács környékén utazni tudok
31 éves vagyok egyedülálo és tisztelet tudo !!
31 éves vagyok egyedülálo és tisztelet tudo !!

Kaland ma valaki?
Helyem van
Imádok szopni szopatni
Helyem van
Imádok szopni szopatni
Idősebb nagy mellű dús szőrzetű nagyikat,keresek. Pécs+50km
Ha izgatnak a finom punci illatú bugyik,és szivesen hokizol rájuk,akkor gyere el hozzám és csináljuk együtt a barátnőm
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekelDiszkréció!
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekelDiszkréció!
Sziasztok. Igényes 31 éves pasi ismerkedne Pécs és környékén
Napközben.
Szigorúan a profilban leírtak szerint!
Szigorúan a profilban leírtak szerint!
Sziasztok!!!! Csinos holgyet keresek kölcsönös kenyeztetesre minden lehetséges érdekelne Somogy -Baranya megye!!!!
Dombóvár vagy környékén.
Nővel ismerkednék.
Nővel ismerkednék.
Sziasztok! Nagykanizsa-Keszthely környékén keresnék egy igényes urat holnapi nap.
Ma valaki Siófokon? Helyem van
Szia! Tamás vagyok, bajai. Január utolsó és február első hetén szabadságon lesz, lenne időm utazni, ismerkedni. 99% ban elég elfoglalt vagyok, de ez most megváltozik. Keresek egy Társat, akivel hosszabb távú célom is lenne. Ha van kedved, írj, örömmel ismerkedem, nem csak online. Szerintem sok beszélgetés után kiderül, hogy mik leszek a között pontok. Nem sex partnert keresek, attól többet. Szép és izgalmas napot!

Pècs?Valakinek lenne kedve szopni?
Sziasztok, megismerkednék kedves párral kellemes időtöltéshez vagy csak kukkolnék. Kedves ápolt intelligens diszkrét pasi vagyok Zala megyéből utazni tudok
Kaposváron és környéken pisiszexet kedvelő partnert/partnereket keresek
Siófokon ma este valaki ? Helyem van ☺️
Fonyod ma este?