Fonyód ma este?
Kedd délelőtt keresnék igényes fiút, aki kényeztetné méretes farkam Keszthely környékén. Hely van.
Telt erett intim területen természetes nyitot nőt kenyeztetnek vagy biszex part duplan puncira
Hétköznap, bármelyik esténk szabad, szivesen fogadnánk párt kellemes 4 este, párcserere ha benne vagytok írjatok privátban
Kaposváron diszkréten felajánlanám a farkamat.
Hölgyek, párok részére lehetőleg, kaposvári vagyok. Hely kell.
Hölgyek, párok részére lehetőleg, kaposvári vagyok. Hely kell.
Sziasztok! Marcali párral ismerkednénk ma este
balatonboglár környékén hölgy akivel lehetne egymást kényeztetni? privizz
Sziasztok,
Kellemes idő eltöltésére keresem ápolt és kulturált partnerem, párokhoz is szívesen csatlakozok, akár fogadni is tudok....(felnőtt élvezetes játékok), jól tartom magamat, igényes és ápolt férfi vagyok.
Kellemes idő eltöltésére keresem ápolt és kulturált partnerem, párokhoz is szívesen csatlakozok, akár fogadni is tudok....(felnőtt élvezetes játékok), jól tartom magamat, igényes és ápolt férfi vagyok.
Sziasztok esetleg ma hölgy vagy pár mohacs környékén egy kufircra?
Siófokon ma estére biszex pasi keres pasit, párt!!
Siófokon szopnék ma! Helyem van
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Mai nap vki ,vkik környéken ? Hely megoldható, utazni tudok
Sziasztok! Nem függetlenként ismerkednék, intelligens, párral , hölggyel hosszabb távra.Személyes találkozónak vagyok a híve.Priviben folyt! IQ,higiénia ,szimpátia fontos
Vasárnap reggel Pécsen?
Sziasztok Hölgyet vagy Párt keresek Mohács környékén De utazok is ha komoly vagy-tok
jó volna egyet kefélni tele a tár

Pécsen cumiznék. Hely van.
Kaposváron alkalmankként ( akár rendszeresen)puncit nyalnék, Nálad. Ápoltság feltétel, kor alkat mellékes. Privire írj
Dél dunántúlon ma délután, kora este korombeli srác kölcsönös kalandra? Helyem nincs, kocsival utazni tudok
Sziasztok!
Hölgyet szívesen magammal vinnék swingerklubba. Jelentkezz gyorsan...és mehetünk is
Hölgyet szívesen magammal vinnék swingerklubba. Jelentkezz gyorsan...és mehetünk is