Június 14-én szombaton Berényben ismerkednénk.
Babod valaki bii?
Sziasztok. Holnap délután valaki lesz az M9-nél? Hölgy, pár esetleg?
Unalmas!!! Hagyd már ezt a bemásolt szöveged,nem vevő rá senki!!! Beteg vagy??
Unalmas!!! Hagyd már ezt a bemásolt szöveged,nem vevő rá senki!!! Beteg vagy??
(Ez egy válasz boka19 üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 09. hétfő 19:14

zia! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
Sziasztok szép estét mindenkinek! Baranya megyében Mohács környékén esetleg hölgy vagy pár Ma estére? Autos kaland vagy ha tudtsz-tok fogadni az jó volna
32 éves független srác vagyok nincs káros szenvedélyem!

Melyik részét nem érted?
(Ez egy válasz BIKAJOE üzenetére (2025. 06. 11. szerda 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Scziasztok ma este huncutkodnánk egy kicsit párok és bi lányok jelentkezés várjuk, esetleg szimpatikus férfi is szóba jöhet.
Hétvégén pécsi hölggyel vagy párral ismerkednék.
Csak párt?
(Ez egy válasz Swinghalleluja üzenetére (2025. 06. 10. kedd 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 10. kedd 21:39

Nem teljesen kezdő párként párokkal ismerkednénk, elsősorban Tolna megyéből
Sziasztok Hölgy vagy pár esetleg Mohács-Bóly környékén? Autos kaland vagy aki tud fogadni az szuper volna

Igen ilyen pár is irhat ahol a hölgyet lehet kényeztetni
Bocsi! Csak kizárolag nagy mellű és dús szőrzetű idős nők üziit várom,ha vagy 100kiló 130mellbőség és elmúltál 60-an akkor keres
hideg még a víz ....
(Ez egy válasz legios0225 üzenetére (2025. 06. 11. szerda 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombat estére helyel rendelkező párt vagy hölgyet keresünk közös élvezethez!
Ha valakit érdekel írjon
Ha valakit érdekel írjon
M9 híd lábánal még senki
Sziasztok Szekszárdon esetleg környékén Nő vagy pár?
Ha elmultál 60-an kővér nagy 130d mellekel és nagy szőrőrs pinával rendelkezel IRJ
Sziasztok! Fonyód-Balatonfenyves-Balatonmária környékén keresnék a szabadságukat itt töltő párt…
Sziasztok!
Tudom, hogy nem sok az esélye... Szerda, és péntek délelőttre keresem partnerem, partnereim hölgy, vagy pár személyében! A kukolástól, a masztin keresztül minden érdekel! Helyem nincs, lehet autós kaland is.
Tudom, hogy nem sok az esélye... Szerda, és péntek délelőttre keresem partnerem, partnereim hölgy, vagy pár személyében! A kukolástól, a masztin keresztül minden érdekel! Helyem nincs, lehet autós kaland is.