Apátvarasdnál most jó méretű potens férfi? Mostantól egy órát.
Kaposváron keresek hellyel rendelkező nagymellekkel megáldott hölgyeket, diszkréten, ciciszexre! Privire írj!
Sziasztok júl 12.től siófokon nyaralok szivesen taliznék párral lánnyal anyukával egy kis kaland céljából.Egy kis maszázs simogatás vagy ami jól esik.Ha te is nyitott vagy hasonló kalandra talizzunk siófokon
Balatonberényi naturista kempingben adatlapunk szerint ismerkednénk.
Sziasztok
Siofok vagy környékén Swinger bulik hol, vannak?
Július végén megyünk nyaralni
Privat üzenet
Siofok vagy környékén Swinger bulik hol, vannak?
Július végén megyünk nyaralni
Privat üzenet
Sziasztok? Adatlapunknak megfelelően valaki ma M9?
Siófokon esti furdés?
Sziasztok!
Pècsen, lakàsomon szívesen kènyeztetnèk hölgyet, hàzaspàrt....50è ffi.
Pècsen, lakàsomon szívesen kènyeztetnèk hölgyet, hàzaspàrt....50è ffi.
Sziasztok? Adatlapunknak megfelelően valaki ma M9?
Sziasztok szép napot kivánok Mindenkinek! Hölgyet vagy párt keresek akikhez csatlakozhatna egy 32 éves független srác egy jó dúgásra még a mai nap !
lehet fiatalabb vagy idösebb is
szivesen meg kupakolom a kedves feleségedet elötted
ha érdekes vagyok számotokra és valoban mertek is talizni írjatok köszönöm

Sziasztok kabriós légyottra keresem parnerem!

Sziasztok! Fonyód-Balatonmária környékén keresnék igényes hölgyet vagy párt.
Van olyan kaposvári hölgy, aki imádja a nagy makkot szopizni? Nem vagyok független!privire írj!
Sziasztok Ma este pár hölgy Siklós Pécs környékén
Sziasztok! Bi kaland érdekelne a Balaton környéken! Párok elsősorban. 30as tetovált rosszfius srac vagyok sok anyaggal

Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Siófokon, vagy Keleti medencében csinos Nő vagy pár, aki pasit keres? Akár vitorlázás is szóba jöhet, nudi, és ami kialakul...
SIófokon tudtommal nincs nudi, vagy hol tervezed?
(Ez egy válasz toomiy2 üzenetére (2025. 07. 05. szombat 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében ismerkednék. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot! Ui: Júli3-10ig Balatonlelle
Szívesen beszélgetnék,lányokkal,fiúkkal,párokkal,sexről.
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke!
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke!