Kecskemét környéki pár házibarátja lennék hosszabb távon
hello bekes megyei bi pasi vagyok egyedul elek not part fiut keresek de utazom is
Szegedi novel ismerkednek. 42 eves, nagyon potens (3-4 menet siman megy egymasutan), kedves, helyes, humoros ferfi vagyok.
Sziasztok lányt keresek megyén belül kellemes órák eltöltésére
Sziasztok! Magamra igényes Kecskemét közelében élő utazni tudó 36 éves 180 magas 78kg átlagos alkatú srác vagyok akinek fontos a kölcsönös diszkréció es a higiénia.
Szívesen csatlakoznék párokhoz harmadiknak házibarátnak esetleg ha létezik olyan itt szóló holgyel is ismerkednék.
Privát üzenetben nyugodtan kereshettek
Szívesen csatlakoznék párokhoz harmadiknak házibarátnak esetleg ha létezik olyan itt szóló holgyel is ismerkednék.
Privát üzenetben nyugodtan kereshettek
Szopás
Kiskőrösön keresnék egy kisfarkú pasit akit lecumizhatnák
Szeged?
Sziasztok,Baja és környékén ismerkednék formás hölggyel vagy párral.Független,fiatalos pasi vagyok.
Utazol is a Dél-Alföldre nyuszika?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 04. szombat 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 04. szombat 21:37
Törölt felhasználó (4767441)

Sziasztok! Ismerkednék kedves, barátságos, vékony sráccal. Kívánós, huncut lány vagyok, aki magányos. Puszi

Sziasztok!
Csongrád vagy Békés megyei átlagos vagy vékonyabb alkatú lánnyal ismerkedne diszkrét, megbízható, masszírozni is tudó és szerető, mobilis pasi. Ilyen hölgytagú pár is szóba jöhet. Privátot kérnék, ha felkeltettem az érdeklődést. Köszönöm!
Csongrád vagy Békés megyei átlagos vagy vékonyabb alkatú lánnyal ismerkedne diszkrét, megbízható, masszírozni is tudó és szerető, mobilis pasi. Ilyen hölgytagú pár is szóba jöhet. Privátot kérnék, ha felkeltettem az érdeklődést. Köszönöm!
29 éves Hódmezővásárhelyi pasi vagyok, biszexuális, passzív oldalt képviselem, soha nem voltam még pasivali, De szeretném kipróbálni a szopást és a geci ivast. tetszenek még a női ruhába való öltözés is. Méretem kicsi , csajos , 11/5. Vonz a nagyobb méret. Autóm van .
Szegedi novel ismerkednek. 42 eves, nagyon potens (3-4 menet siman megy egymasutan), kedves, helyes, humoros ferfi vagyok.
Közös hokipartnert keresek lightos dolgokra.
Sziasztok! Békés megyei hölggyel vagy párral ismerkednék 40-es férfiként, üzenetet privátban várom.
Szerdán és Csütörtökön párhoz vagy hölhgyhöz csatlakoznék Hódmezővásárhely Szeged környékén. Ha valaki rá ér és van kedve hozzá írjon privátban.
52 éves pasi vagyok holgyet keresek hosszu távra aki hozzám is koltozne
Sziasztok most Kalocsa?
Kecskemét környéki pár játékszere lennék hosszabb távra
Holnap délelőtt keresek hölgyek vagy párok!