Sziasztok holnap vagyis ma?
(Ez egy válasz szexeljünk 1 üzenetére (2024. 10. 21. hétfő 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor nemtudom...
(Ez egy válasz szexeljünk 1 üzenetére (2024. 10. 22. kedd 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor nemtudom....
(Ez egy válasz szexeljünk 1 üzenetére (2024. 10. 22. kedd 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ismerkednék hetero pasi vagyok parokal
Mi sem tudunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 22. kedd 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 22. kedd 17:50
Törölt felhasználó (4733338)

Írnék de nem megy át...írjatok rám...
kecskeméten nő pár ma este?
Írnék de nem megy át...írjatok rám...
(Ez egy válasz szexeljünk 1 üzenetére (2024. 10. 21. hétfő 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma dèlelött kecskemèten 10 òràg lakàson szopok seggetnyalok jol baszhato vagyok.aktiv ferfiakat vàrok akik hasznàlnànak mi t egy nöt. Szàjba is èlvezheted a gecidet vagy ahova akarid. Irj privit adok szàmot
Üdv Szarvasi férfi vagyok. Szép weelnes környezetbe várom párok jelentkezését cuckold ill 3 mas szórakozásra kikapcsolódásra. Akár maradhattok pár napot is, gyönyörű szép saját weelnes szomszéd mentes vendégházamba a csend paradicsom. Teljesen zavartalan környezetbe szaunával hatalmas jakkuziba lazuljunk ismerkedjünk izgalmasan. smile levélbe várom a jelentkezést akit érdekel
Mi majd most akarunk menni a Három Majomba, párcsere illetve baszható feleséggel.
Mi majd most akarunk menni a Három Majomba, párcsere illetve baszható feleséggel.
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2024. 10. 20. vasárnap 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Ralff vagyok 37 éves sportos férfi.
Azért regisztráltam az oldalra hogy kifinomult érzékiségre vágyó szuper igényes kedves csinos párokkal nőkkel ismerkedjem.
Részemről a megadott keresési preferenciák adottak.
Továbbá nagyon fontosnak és igen izgalmas témának tartom a kis flörtöket, véletlen érintéseket,
ha ilyen kis játékokban is örömünket leljük akkor a folytatás is sokkal izgalmasabb.
Egyszóval tényleg aranyos kultúrált megbízható komoly párokat nőket keresek akik szintén komoly megbizható harmadikat keresnek.
Soha nem dohányzom ezt is preferálom.
Köszönöm
Sziasztok

Ralff vagyok 37 éves sportos férfi.
Azért regisztráltam az oldalra hogy kifinomult érzékiségre vágyó szuper igényes kedves csinos párokkal nőkkel ismerkedjem.
Részemről a megadott keresési preferenciák adottak.
Továbbá nagyon fontosnak és igen izgalmas témának tartom a kis flörtöket, véletlen érintéseket,

Egyszóval tényleg aranyos kultúrált megbízható komoly párokat nőket keresek akik szintén komoly megbizható harmadikat keresnek.
Soha nem dohányzom ezt is preferálom.
Köszönöm
Sziasztok

Sziasztok, hölgyek! Titkos kapcsolatot keresek Kecskeméten vagy környékén. Kitartó és bevállalós vagyok.
sziasztok cuckoldra nyitott parral ismerkednek hely kellene utazni tudnek
Ismerkednék az adatlapom alapján.

Mai nap benne lennék egy közös orálba,de lehet egy oldalú is helyem van Kecskeméten!
Diszkréció adott és el várt! Várom a leveleket privátba!
Diszkréció adott és el várt! Várom a leveleket privátba!
Szép testű gyulai nőt kényeztetnék hosszú távon!
Holnap délelőtt valaki?Párok esetleg?Bisex pár?
Szentes környékén nő,pár?
Biszex kaland Baja környékén ?