Kecskeméten most bipasit keresek.
Kecskeméten most bipasit keresek.
29-én estére keresek párost vagy hölgyet. Helyem van és utazni is tudok.
28-ra és/vagy 29. estére keresünk hölgyet, pár, vagy párokat Békéscsaba környékéről. Fogadni tudunk, de szívesen utazunk is. Bátran írj, ha van nem egyedüli pasi vagy!
Sziasztok 42-45 èves pàrkènt keresünk 60-as pàrt,akikkel gabalyodhatunk.
Sziasztok,formás hölggyel vagy párral ismerkednék.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Sziasztok!
Párt keresek holnap délután Kecskemét és 30 km körzetébe! Adatlapom alapján! Szép napot!
Párt keresek holnap délután Kecskemét és 30 km körzetébe! Adatlapom alapján! Szép napot!
Nőkkel, párokkal ismerkednék Békés megyében
Sziasztok! Katymár, Madaras, Bácsalmás, Mélykút térségből szexpartnerem keresem pár vagy hölgy személyében hétközben. Én ápolt, diszkrét, potens jó méretű férfi vagyok. Várom az üzeneteket!
Ma délelőtt Baján vagyok. Bi dolgok .
Most valaki aki unatkozik ?
Sziasztok! Hölgy társaságát keresem Kecskemét közelében.
Idősebb 50-70év körüli hölgyet,párt vagy fiatalabb 20év körüli lányt keresek!Ketten egy lyukban felállásra is keresek párokat.Párokhoz is szívesen csatlakozom.Olyan hölgyet is keresek aki szeret harisnyát,combfixet hordani.
Pénteken délelőtti órákba szívesen találkoznák párral , hölggyel. Utazni, fogadni tudok.
Hölgy, vagy pár lábait, talpát nyalogatnám, biszex SUB-ként.
Stiasztok lányok hölgyek párok …. Szívesen csatlakozók ma kis huncutkodásra…
Sportos, férfias, kíváncsi srác vagyok, hasonló nagy méretű srácot keresek csongrád-békés megyében
Sziasztok. 49éves független férfiként keresem Hölgy vagy Pár ismeretségét Békés megyében válaszokat privátban várom.
Sziasztok. Utitársakat keresnék nudista strand latogáshoz. Főleg lányok, párok személyében. Gyuláról indulok kocsival.
Hello
Kecskeméten élvezésig szopnék kíváncsi hetero pasit
Ha érdekel írj..
Kecskeméten élvezésig szopnék kíváncsi hetero pasit
Ha érdekel írj..