Szeged, Kecskemét, Pest vonalon, ma este hölgy, pár randevú? Írj privit!
Kecskemèten valaki sex?
Sziasztok! Megpróbálom a lehetetlent. Korban hozzám illő hölgy társaságát keresem hosszú távra. Lehetőleg olyat keresek, aki hozzám hasonlóan szintén magasabb libidóval rendelkezik. Én 37 éves, 171 cm magas, átlagos testalkatú férfi vagyok. Kitartó. Imádom a csikló orgazmust.
Sziasztok,formás hölgy -jó fej pár társaságát keresem ha lehet hosszabb távon.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.
Ma du szegeden valaki? 40 es potens pasi vagyok.
Sziasztok. A 7-ten minden napján délelőtt, Kecskeméti hölgyet párt keresek. Csak belső üzenetben. Köszönöm
Sziasztok ma napközben? hölgy, pár?
Hölgy, vagy pár lábait, talpát nyalogatnám, biszex SUB-ként.
Hölgyet,esetleg olyan párt keresek ahol a hölgy tag imádja ha hosszan orálisan kényeztetik.Magas,fiatalos ,diplomás diplomás kméti ffi vagyok,
Sziasztok! szombat délelőtt vagy du keresek párok vagy hölgyek! Baja környék!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Holnap délelőtt az algyői hídnál valaki?valakik?hetero vagyok
Ma Este valami bbw no?
Kecskeméti pár szexhez a szabadban keres,pasikat , párokat
Hölgy, vagy pár lábait, talpát nyalogatnám, biszex SUB-ként, most, vagy éjjel.
Sziasztok. Ma Kecskeméten találkozni? Csak belső üzenetben. Köszönöm
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Baja-Szexard-Kaloca és környéke, kezdő , vagy Bi gondolatokkal rendelkező barátot keresek. Ha csak egy beszélgetésre esetleg egy simogatasta vagy szopira , mindegy , semmi sem kötelező , kedd , szerda, csütörtök, este , éjszaka. Ha érdekel , jelezz. Kezdők , nem profik....
Szeged környékéről lányok/párok?
Békéscsaban keresek domináns pasit, aktív pasikat (borotvált nagyobb méret előny) szexre. Izgat a női ruha, kirúzsozott száj, orális szex,arcra élvezés, csúnya beszéd, megalázás, köcsög szerep, kurva szerep, anális tágítás, szét kúrás (síkosítóval, gumival)
Domina nőt, part is keresek.
Kurd szét a számat és a picsámat!
Domina nőt, part is keresek.
Kurd szét a számat és a picsámat!