Sziasztok. Baján találkoznèk a napokban nővel, vagy nőkkel, akiket èrdekelne egy izgalmas dèlután vagy este.
Csongrád, Bács-Kiskunk, Jász-Nagykun megyében csatlakozom párokhoz hetero alapon! Hétköznap tökéletes! Írjatok!
Most szegeden valaki ?
Ma du szegeden valaki? Ápolt 40 es potens pasi vagyok.
Sziasztok. Arra gondoltam hogy megállok a kocsival egy parkoloban, egy nyugodt csendes helyen, es kiverem. Lenne olyan hölgy aki lesekedne az ablakon keresztül?
Sziasztok
Ma egésznap ráérek ha esetleg egy idösebb hölgy élvezné ha jol kinyalják akkor kérlek irj .21 vagyok.utazni tudok.
Kecskemét,szabadszállás és környéke ha esetleg érdekel irj.
Ma egésznap ráérek ha esetleg egy idösebb hölgy élvezné ha jol kinyalják akkor kérlek irj .21 vagyok.utazni tudok.
Kecskemét,szabadszállás és környéke ha esetleg érdekel irj.
Sziasztok.Igényes Párral ismerkednék!!diszkréció elvárt..
Sziasztok minket érdekelne !
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 09. szombat 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 09. szombat 19:52

Törölt felhasználó (4735510)

Sziasztok ma estére keresnénk párokat Szeged környékén ismerkedésre és esetleges pluszra ...
Sziasztok!
Egyedülálló férfiként keresném hölgy partnerem kecskemét és közelében.
Kedvelem a nálam idősebb esetleg husis hölgyeket nagyon.
Esetleg ha spriccelős puncid van az plusz előnyt jelent
Egyedülálló férfiként keresném hölgy partnerem kecskemét és közelében.
Kedvelem a nálam idősebb esetleg husis hölgyeket nagyon.
Esetleg ha spriccelős puncid van az plusz előnyt jelent
Sziasztok!
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten.
Írj ha érdekel…
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten.
Írj ha érdekel…
Sziasztok feleseget kényezttnek hasznalnek a ferje elott akit ez izgatná! Hely kellene utazni tudnek!
MA EGÉSZ NAP TUDUNK UTAZNI
Sziasztok! Olyan párt keresünk, aki szívesen venné +2 férfi csatlakozását! Sportos férfiak vagyunk, 19 és 23-as mérettel! Korunk: 42 és 37! Szinte bárhova elutazunk
Sziasztok! Olyan párt keresünk, aki szívesen venné +2 férfi csatlakozását! Sportos férfiak vagyunk, 19 és 23-as mérettel! Korunk: 42 és 37! Szinte bárhova elutazunk
Sziasztok
A szarvasi swinger buliról van valakinek valami infoja, milyen a hely, mennyien szoktak lenni stb... Köszönjük
A szarvasi swinger buliról van valakinek valami infoja, milyen a hely, mennyien szoktak lenni stb... Köszönjük
Párokkal ismerkednénk az adatlapunk alapján.
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Szép estét!
Párt keresek Félegyháza és környékén, akik színesítenék együttléteiket egy fiatal pasival.
Privát üzenetben jelentkezzetek
Párt keresek Félegyháza és környékén, akik színesítenék együttléteiket egy fiatal pasival.
Privát üzenetben jelentkezzetek

Sziasztok ma estére keresnénk párokat Szeged környékén ismerkedésre és esetleges pluszra ...
Tiszakécskén ismerkednék a fürdőben, párral lánnyal.
Sziasztok
Március 11-12 én napközben szivesen találkoznék hölggyel , párral. Írj bátran minden megoldás érdekel.
Március 11-12 én napközben szivesen találkoznék hölggyel , párral. Írj bátran minden megoldás érdekel.
Békés megyében ismerkednénk, Csak privi!
Gyertek ma délután el a makói Hagymatikumba ott leszünk
(Ez egy válasz Otyik 66 üzenetére (2024. 03. 09. szombat 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 09. szombat 08:43

Sziasztok!
Ma estére párt keresünk pár cserére fogadni tudunk utazni is tudunk.
Ma estére párt keresünk pár cserére fogadni tudunk utazni is tudunk.