Ma délelött Szegeden szexpertnerem keresem! Búvóhely kell! Privátba írj!
Sziasztok!
Ma estére párt keresünk pár cserére fogadni tudunk utazni is tudunk.
Ma estére párt keresünk pár cserére fogadni tudunk utazni is tudunk.
Mai nap aktív férfit vagy párt keresek egy kis masszázst tudok adni meg amihez lesz kedvünk! Helyem van Kecskeméten! Diszkréció adott és el várt!Várom leveleket PRIViBE IRJ!Szép napot!
Sziasztok! hölgyet vagy párok keresek! fontos diszkrét!
sziasztok ma este ismerkednénk másik párral esetleg négyes is szoba jöhet szeged környékén
Boldog nőnapot! Virágot nem hoztam, de egy csinos kecskeméti hölgy popsiját szívesen kinyalnám!

Hármasban tapasztalt, hetero srácként keresek egymást szerető, akár kezdő párt. Ha diszkrét srácot kerestek írjatok privit. Nem akarok egyből találkozni, nem a farkamról küldök egyből képet, tudom mit jelent, ha azt írjátok nem, nem szeretem a kólát így téged sem kínállak (kő kóla...) és nincsen elefánt méretű farkam és nem vastag, mint egy paprikás szalámi
) Viszont akár aktív, akár passzív dolgok is érdekelnek.

Üdv! Szombati napon ismerkednék párral Enyhe Bi is lehet
masszőr fiút keresünk, priviben.
Sziasztok!
Szívesen csatlakoznék párokhoz, társasághoz akár még ma esti találkozóval Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád megyében.
Várom uzeneteteket!
Szívesen csatlakoznék párokhoz, társasághoz akár még ma esti találkozóval Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád megyében.
Várom uzeneteteket!
Sziasztok
A hétvégén idösebb hölgyet kényeztetnék.23 vagyok.ha esetleg érdekel irj
Szabadszállás és környéke.
A hétvégén idösebb hölgyet kényeztetnék.23 vagyok.ha esetleg érdekel irj
Szabadszállás és környéke.
Sziasztok! Olyan párt keresünk, aki szívesen venné +2 férfi csatlakozását! Sportos férfiak vagyunk, 19 és 23-as mérettel! Korunk: 42 és 37! Szinte bárhova elutazunk

Ma kora estére keresünk helyünk van
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Teljesen heteró kinézetű, életvitelű és viselkedésű, férfias megjelenésű 43 éves bicurious férfi vagyok.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy kipróbálhassam milyen érzés a másik végén is lenni. Viszonozni nem szükséges.
Elsősorban párral szeretném átélni az első élményemet, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy kipróbálhassam milyen érzés a másik végén is lenni. Viszonozni nem szükséges.
Elsősorban párral szeretném átélni az első élményemet, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet.
Sziasztok! PÁRT KERESÜNK ma estére! Párcserés Szex! Békéscsaba és környéke!
Sziasztok ma estére keresnénk párokat esetleges negyesre
Sziasztok!
Gyula környékén cumiznék.
F/44/180/90.
Gyula környékén cumiznék.
F/44/180/90.
Sziasztok
Március 11-12én napkőben ráérő hölgyet , párt keresek. Írj bátran minden megoldás érdekel!
Kecskemét kk utazni tudok.
Március 11-12én napkőben ráérő hölgyet , párt keresek. Írj bátran minden megoldás érdekel!
Kecskemét kk utazni tudok.
Sziasztok! Kecskeméti ápolt, intelligens, sportos (hetero férfi és biszex nő) párként keresünk csinos hölgyet vagy párt (18-45 éves korig), ismerkedéssel, beszélgetéssel összekötve, akár hosszabb távra is közös erotikus élmények megvalósításához. Utazni tudunk. Reméljük felkeltettük az érdeklődéseteket, a további részleteket privátban tudjuk megbeszélni. Csak hölgyek és párok jelentkezését várjuk! Köszönjük!