Békéscsaban szopnek
sziasztok bekes megyi helyel rendelkezo igenyes bi pasi vagyok,keresek not part vagy fiatal nem szoros nem macis pasit ,van helyem de utazni is tudok arckepet emailben kuldok
Sziasztok! Kecskeméten párhoz csatlakoznék.
Holnap szegeden keresek hellyel rendelkező férfit!
Sziasztok! Február 6.tól néhány napot Gyulán töltünk a Corvin hotelben.A várfürdőben saunázva relaxálva töltjük napjaink.Szivesen ismerkednénk és pezsdítenénk fel a pihenést .....mi ott leszünk.....
Sziasztok! Békéscsabán vagy környékén ma este hölgy esetleg?
Szopnék Kecskeméten!
Helyem van. Ha érdekel írj!

sziasztok bekes megyi helyel rendelkezo igenyes bi pasi vagyok,keresek not part vagy fiatal nem szoros nem macis pasit ,van helyem de utazni is tudok arckepet emailben kuldok
45 éves 177/88 macisabb normál méretű nagyon kedves pasi párt keres Hódmezővásárhely, Makó,vagy Sueged autóm van
Sziasztok! Kecskeméti fiatal pár ként ismerkednénk, első sorban hozzánk hasonló párral. Szimpátia esetén szóló pasi vagy hölgy is szóba jöhet. Most hétvégén randira is lenne lehetőségünk.
Kecskeméten valami jó csöcsös csajt keresek szexre!
A hétvégére keresnék hölgye(ke)t Tiszakécske-Kecskemét környékéről. Helyem nincs, de utazni tudok, vagy autós kaland is játszik. Jelentkezni priviben.
Mai nap pároknak férfiaknak egy kis masszázs,vagy egy kis huncutkodás is belefér.Kecskeméten helyem van!
Pár ismerkedne. Privi!
sziasztok bekes megyi helyel rendelkezo igenyes bi pasi vagyok,keresek not part fiatal pasit ,van helyem de utazni is tudok arckepet emailben kuldok
Valaki szoptassa már meg ezt a fiut!!
Szopnék Kecskeméten!

Gyula és környékén erotikus Masszazs szeretek örömöt okozni
Sziasztok. Másodállásban fotósként dolgozom, s mivel holt szezon van az esküvői vonalon es a szabadtéri vonalon, szeretném itt megragadni a lehetőséget. Nem szex nem is akarok ilyen extra dolgot!! Mivel házas vagyok es van egy kislányom. Vállalnék akt felakt boudoir erotikus fotózást. Persze bizalmasan kezelve, nem publikalva sehova. Portfolió bővítés miatt. Csak olyan képet tartanék meg amire engedélyt kapok. Helyileg Szegeden. Utazni nem tudok. Remelem nem gond, es maradhat. Mivel java reszt közeli képek lesznek, igy a beállitás miatt, fekete és szürke színek, illetve az árnyékok fognak dominálni. További szép napot kívánok mindenkinek. Csak olyan írjon aki tényleg szeretne. Már 3x meg sétáltattak a stúdió lámpákkal smile