Fiatal srácot keresünk a környékünkről, helyed legyen. Részletek az oldalunkon.
Szopnék ma és holnap is Kecskeméten!
Holnap egész nap lesz helyem.
Kíváncsi heteró pasik is írjanak nyugodtan! Ha érdekel!
Holnap egész nap lesz helyem.
Kíváncsi heteró pasik is írjanak nyugodtan! Ha érdekel!

Szopnék ma és holnap is!
Holnap egész nap lesz helyem. Kíváncsi heteró pasi is írhat nyugodtan!
Holnap egész nap lesz helyem. Kíváncsi heteró pasi is írhat nyugodtan!

Sziasztok, formás hölgy, vagy jó fej pár diszkrét partnere lennék ha lehet rendszeres randikon.Bajai független, megbízható pasi vagyok.
Szopnék Kecskeméten!
Helyem van! Ha érdekel írj
Helyem van! Ha érdekel írj

Sziasztok!
44 éves Szegedi férfi vagyok. Szimpatikus hölggyel illetve párral ismerkednék svéd vagy jóni masszázs céljából.
Baráti alapon masszírozni ... esetleg nézném a párt szex közben vagy akár besegítenék az elképzeléseitek szerint.
Ideális kapcsolat hosszú távú és baráti alapon működhetne nálam, ( természetesen akár alkalmi jelleggel is)
Helyem csak ritkán van ezért legfőképp olyat keresek aki fogadni is tudna.
Diszkrét, megbízható férfi vagyok.
44 éves Szegedi férfi vagyok. Szimpatikus hölggyel illetve párral ismerkednék svéd vagy jóni masszázs céljából.
Baráti alapon masszírozni ... esetleg nézném a párt szex közben vagy akár besegítenék az elképzeléseitek szerint.
Ideális kapcsolat hosszú távú és baráti alapon működhetne nálam, ( természetesen akár alkalmi jelleggel is)
Helyem csak ritkán van ezért legfőképp olyat keresek aki fogadni is tudna.
Diszkrét, megbízható férfi vagyok.
sziasztok bekes megyei helyel rendelkezo igenyes pasi vagyok not part keresek ,de utazom is arckepet privat uzibe kuldok
Pár ismerkedne párral! Privi
Sziasztok!Keresnénk hozzánk hasonló párokat, akikkel rövid ismerkedés után tudnánk találkozni közös erotikus kalandokra, gabalyodásra A férfi biszex nem probléma. Várjuk jelentkezéseteket kecskemét és környéke privátban és vállaljátok a Vibert.
Sziasztok ma délután /este Szivesen kényeztetnék hölgyeket, idősebb hölgyeket szeretem. 22 vagyok kecskemét és környékén
vannak e itt olyan pasik aki meg dugatna a feleseget s ez izgatná is? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok! Igényes párral szívesen találkoznék ma este. Ha van olyan pár akik benne lennének egy kis kalandban ma este, akkor privát üzit várok!
50-es szegedi pár ismerkedne min.40 éves, intelligens, ápolt bi úrral, illetve párral.
Szegedi, ápolt, jó méretű férfi vagyok. Keresem hétközben rá érő és fogadni tudó partnerem, partnereim. Leginkább bi pár érdekelne hármas nyalakodásra szexre. De ha fiú vagy és szeretsz érzékien szopni és golyótnyalni az is érdekel. Privátba írjatok
Ráérnék
(Ez egy válasz Falo10 üzenetére (2023. 01. 29. vasárnap 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.
Szívesen ismerkednénk mi is adatlapunk alapján szeged és környékén. Csak is hosszabb távon gondolkodunk. Férfiak esetében csakis független ápolt magukra adók jöhetnek szóba!
Hölgy tagunk mások szerint is szép arcú csinos nő. Így nem mindenkivel mindenáron akarunk kapcsolatot létesíteni! Puszi mindenkinek.
Szívesen ismerkednénk mi is adatlapunk alapján szeged és környékén. Csak is hosszabb távon gondolkodunk. Férfiak esetében csakis független ápolt magukra adók jöhetnek szóba!
Hölgy tagunk mások szerint is szép arcú csinos nő. Így nem mindenkivel mindenáron akarunk kapcsolatot létesíteni! Puszi mindenkinek.
Találkoznék nyitott gondolkodású,laza jófej heteró úrral,fiúval aki szívesen megnézné velem ex barátnőm amatőr szexfilmjét.Ígérgetők elfoglaltak kerüljenek.Csak olyan írjon aki valóban el is akar jönni!Fiatal igényes srác vagyok!
PESTMEGYE!elérhetőséget írj!Szállás van!
PESTMEGYE!elérhetőséget írj!Szállás van!
Szopnék ma Kecskeméten!
Helyem van!
Helyem van!

Sziasztok, rendszeres találkákra keresem szimpatikus hölgy társaságát.
Sziasztok! Ma Békéscsaba környékén igényes párt kényeztetnék. Helyem van, de utazni is tudok. 45 éves, igényes, diszkrét pasi vagyok. Ha lenne kedvetek egy kis szórakozáshoz ma délután, vagy este, akkor írjatok privátba!