Hello valaki kecskemét környékéröl
Sziasztok. Hölgyhöz,Párhoz,a hölgy örömére szívesen csatlakoznék. Priv.levelet várok. Köszönöm.
Másrészt pedig találtam már itt embert, akivel igen is összejött a találkozó, szóval innentől az egész állításod nem helytálló. Nem szeretnék senkivel sem vitatkozni, veled sem. Kérlek értsd meg, hogy nekünk nem jött össze. Ha megbántottalak valamivel, akkor azért bocsánat. De jelenleg már nem is keresek senkit. Nem szeretnék ezért veled rosszban lenni. Sőt senkivel sem. Mégegyszer bocsánat. És sok sikert neked! Szia
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 16. hétfő 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 16. hétfő 17:40
Törölt felhasználó (4656903)

Kiírod hogy helyed van, majd amikor beszéltünk kiderül hogy mégsincs! Majd kicsalod az embertől a képeket-arckép is persze-majd ezer okot sorolsz föl hogy miért nem akarsz szopni. Lehet hogy képgyűjtő vagy nem tudom. De nem kéne így átvágni az embereket. Ez már a becsületsértés határait feszegeti.
Szerintem te azt sem tudod miről beszélsz. Attól hogy mégsem akarok veled találkozni (aminek biztosan nyomós oka van), attól még nem kell ennyire lejáratni magad
nem csalok ki semmit, aki akar küld, aki akar nem. Majd én eldöntöm kivel akarok találkozni és kivel nem. Veled nem akartam, nem is akarok, nem is fogok. Ha tetszik tetszik, ha nem nem. Ne legyen ennyire unalmas az életed, hogy velem foglalkozz. Én sem foglalkozom veled!
További szép estét!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 16. hétfő 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 16. hétfő 17:40

Törölt felhasználó (4656903)

Kiírod hogy helyed van, majd amikor beszéltünk kiderül hogy mégsincs! Majd kicsalod az embertől a képeket-arckép is persze-majd ezer okot sorolsz föl hogy miért nem akarsz szopni. Lehet hogy képgyűjtő vagy nem tudom. De nem kéne így átvágni az embereket. Ez már a becsületsértés határait feszegeti.
sziasztok vannak-e itt olyan nyitott párok ahol a ferjet izgatna ha megdugjak elotte a feleseget? Hely kellene utazni tudok!
Kecskeméten nagymellű nőt dugnék kortól függetlenül!
sziasztok akinek tetszenek a kepeim irjon nyugodtann not part keresek bekes vagy szolnok megyebol helyem van de utazom is
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 16. hétfő 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 16. hétfő 15:05
Törölt felhasználó (4695621)
VIP

Szopass meg Kecskeméten!
Hely van! Kocsi is jó!
Hely van! Kocsi is jó!
Szopass meg Kecskeméten!
Hely van! Kocsi is jó!
Hely van! Kocsi is jó!
Szia Gyulai vagyok hol érhetlek el?
(Ez egy válasz Sue72 üzenetére (2023. 01. 15. vasárnap 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki Kecskeméten ?
Szopnék nagyon! Sokáig.
Helyem van! Írj ha érdekel!
Szopnék nagyon! Sokáig.
Helyem van! Írj ha érdekel!
Párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznèk Orosházán vagy a környèken.Ápoltság,diszkrèció,kitartás adott
Szeretek kènyeztetni akár viszonzás nèlkül is.

Szopnék Kecskeméten!
Ma van helyem ...
Nyelem is :P
Ma van helyem ...
Nyelem is :P
Szalkszentmárton és környékén, szívesen ismerkednék, hosszabb távra hölgyel, vagy párral. Maximális diszkréció mellett! Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
Hello valaki Tiszakécske és környékén aki talizna írj privátban köszi
Hello valaki Tiszakécske és környékén aki talizna írj privátban köszi
Oldd fel a letiltást
(Ez egy válasz korpacsi üzenetére (2023. 01. 16. hétfő 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
szopnék kecskemét mellett (lajosmizsén) ma délelőtt, MOST!!!
Szopnék Kecskeméten!
Most is!
Most is!
Én is szopnék kecskeméten de jó nagy női melleket!