Szopnék! Számba is élvezhetsz!
Kecskemét!
Kecskemét!
Egy ideig engem is szìvatott. Kár, hogy nem láttam meg időben, amit ìrtál.
(Ez egy válasz Bonfini üzenetére (2022. 04. 12. kedd 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 12. kedd 16:55

!!!! William50 hírdetését kezeljétek fenntartásokkal mert saját és mások tapasztalatai alapján is szeret felszívódni tali előtt.
30 éves sportos pasiként Békéscsabán keresek hölgyet vagy párt.
Kecskeméten nagymellű nőt keresek,kor nem lényeges! Írj ,privátban!
sziasztok akinek tetszenek a kepeim irjon nyugodtann not part keresek bekes vagy szolnok megyebol helyem van de utazom is
Ma éjszaka szopnék kocsiban Kecskeméten!
Holnap is szopnék! Egész nap lesz helyen...
Ha érdekel írj!!!
Holnap is szopnék! Egész nap lesz helyen...
Ha érdekel írj!!!
Szopnék Kecskeméten!
Kíváncsi hetero-t is! Ha érdekel írj!
Kíváncsi hetero-t is! Ha érdekel írj!

Írtam privit...
(Ez egy válasz william50 üzenetére (2023. 01. 13. péntek 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 13. péntek 13:25

Holnap dél körül hmvhelyen szopatnék, formás kemény farkam van, és nagyon tele van a zacsim már, hely kellene. Hölgyek-Urak? Privit várok, tel szám előny.
Sziasztok, formás hölggyel, jó fej párral ismerkednék rendszeres randikhoz.Bajai független, diszkrét pasi vagyok.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
A válasz: Bárhol.
(Ez egy válasz sweetcouple29-26 üzenetére (2023. 01. 13. péntek 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 13. péntek 20:29

Sziasztok
Párosunk női tagja hol tudna személyesen ismerkedni, pasizni Szegeden? Bár, nyüzsgős beülős helyre gondolok. Szeretem a spontán, nem leszervezett dolgokat, a flörtöt kis kacérkodást férjem jelenlétében
jobb ez személyesen mint neten. Leszervezett randik nem hoznak lázba. Köszönöm!
Párosunk női tagja hol tudna személyesen ismerkedni, pasizni Szegeden? Bár, nyüzsgős beülős helyre gondolok. Szeretem a spontán, nem leszervezett dolgokat, a flörtöt kis kacérkodást férjem jelenlétében

Holnap , Gyulai varfurdoben lesz innen valaki ?
Szopnék Kecskeméten!
Ma éjszaka vagy vasárnap egész nap!
Írj ha érdekel!
Ma éjszaka vagy vasárnap egész nap!
Írj ha érdekel!

Sziasztok
jobb ez személyesen mint neten. Leszervezett randik nem hoznak lázba. Köszönöm!

Ma este szopnék fiu vagyok hely van
Sziasztok Pasit keresünk békéscsaba környékéröl
Szopnék ma Kecskeméten! Autód legyen!
Vasárnapra is keresek pasit akit leszophatok.
Akár kíváncsi heterot is! Ha érdekel írj!
Vasárnapra is keresek pasit akit leszophatok.
Akár kíváncsi heterot is! Ha érdekel írj!

Hello, 30 éves sportos pasiként párt vagy hölgyet keresek Békéscsabán.
Holnap dél körül hmvhelyen szopatnék, formás kemény farkam van, és nagyon tele van a zacsim már, hely kellene. Hölgyek-Urak? Privit várok, tel szám előny.
Sziasztok. Másodállásban fotósként dolgozom, s mivel holt szezon van az esküvői vonalon es a szabadtéri vonalon, szeretném itt megragadni a lehetőséget. Nem szex nem is akarok ilyen extra dolgot!! Mivel házas vagyok es van egy kislányom. Vállalnék akt felakt boudoir erotikus fotózást. Persze bizalmasan kezelve, nem publikalva sehova. Portfolió bővítés miatt. Csak olyan képet tartanék meg amire engedélyt kapok. Helyileg Szegeden. Utazni nem tudok. Remelem nem gond, es maradhat. További szép napot kívánok mindenkinek.