Sziasztok esetleg volna kedvetek velem találkozni ?
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2022. 07. 14. csütörtök 02:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 14. csütörtök 02:38

Sziasztok! Péntek estétől Csongrád Csanád megyében kempingezünk. A pontos hely privátban. Várjuk esetleges párok stb érdeklődését
Holnap dèlelőtt Orosházán valaki?

Bács megyében játszadozna ma valaki?
Ma napközben Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén, szopnék szép kemény farkat végig de dugható is vagyok helyem van.
Sziasztok nagyon szuper a popsis kép
(Ez egy válasz parpar1975 üzenetére (2022. 07. 13. szerda 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Péntek estétől Csongrád Csanád megyében kempingezünk. A pontos hely privátban. Várjuk esetleges párok stb érdeklődését
Holnap estére keresünk
Csinos alkalmi 47 éves hölgy partneremmel keresünk ma éjszakára Szegeden potens hapsit harmadiknak, 20-on-30-as korosztály is érdekel bennünket, enyhe bi. hapsi is írhat, de nem feltétel.
Ápoltság és kulturált viselkedés oda-vissza elvárt, a hölgy imádja a két farkat élvezni.
Csak privire válaszolunk, a két szavas válaszokat mellőzzük.
Ápoltság és kulturált viselkedés oda-vissza elvárt, a hölgy imádja a két farkat élvezni.
Csak privire válaszolunk, a két szavas válaszokat mellőzzük.
Sok a kamus, vagy csak beijednek. Ír nekik az ember és még egy bocs nemre se méltatnak.
(Ez egy válasz cumsuck üzenetére (2022. 07. 13. szerda 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 13. szerda 12:49

Én küldtem barát kérőt egy pár soros úgy gondolom értelmes bemutatkozóval. Arra nem méltattak hogy válaszoljanak...
Én küldtem barát kérőt egy pár soros úgy gondolom értelmes bemutatkozóval. Arra nem méltattak hogy válaszoljanak...
(Ez egy válasz banderas1969 üzenetére (2022. 07. 13. szerda 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ma este lányt-párt fogadnèk! Üzenetet privàtban!
Sziasztok! Írtam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 12. kedd 00:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 12. kedd 00:54
Törölt felhasználó (4668852)

Szia
igen sok békés megyei van itt
(Ez egy válasz szexeljünk 1 üzenetére (2022. 07. 13. szerda 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Békés megye?
Szép napot mindenkinek

Sziasztok! Kecskemét és környékén klímatisztítás, víz-csatorna szerelés, kisebb javítási, szerelési munkánk elsősorban hölgyeknek, de akár pároknak is.
Írj ha aktuális lehet, fizetés természetben.

Péntek este , Baja-Szexárd -Kalocsa térségből , kezdő Bi havert keresnék , ha érdekel a téma , avagy , rajta lennél a szeren , jelezz , helyem van .
Sziasztok! Kecskeméten kinek lenne kedve talizni a szabadban?
Bekescsaban keresek aktív dominans perverz méretes pasit vagy domina nőt. Biszex pasi vagyok. Szopass keményen, alazz.
Sziasztok. Ma van valaki az Algyői híd lábánál? Szívesen csatlakoznék.