Nagyon kanos, szorostoku, szorosfaszu pasi vagyok. Not, part, pasit keresek SZEGEDEN!!! Elvezzuk egymast!
Sziasztok! Magas férfiként Nagykőrös környékén keresek hölgyet vagy párt, hetero alapon, vastag, kemény szerszámmal.
Sziasztok!
Olyan hölggyel vagy párral ismerkednék ahol megengedett a punciba élvezés akár egymás után is.
Főleg kecskemét és környéke érdekelne, de utazni is tudok ha úgy alakul.
Olyan hölggyel vagy párral ismerkednék ahol megengedett a punciba élvezés akár egymás után is.
Üdv hölgyek, ingyenes szoba igénybe vehető nyékládházán a tavak városában, nagyon sok kikapcsolódási lehetőséggel. Egy két hölgy részére. Zuhanyzás és sütés főzés lehetőséggel. Nudista rész is van a tóparton ahol nem zavar senki.
Gyertek és élvezzétek itt nálam a nyarat.
Gyertek és élvezzétek itt nálam a nyarat.
Kecskeméten ma hölgyet keresek helyem van!!
Sziasztok! Gyulán igényes, diszkrét pár ismerettségét keresem!

Nekem ez a kedvencem:
"sziasztok vannak-e itt olyan pasik akit izgatná ha megdugjak a feleseget akár vele közösen is? Hely kellene utazni tudok!"
Még szerencse, hogy tud utazni, ha már hely "kellene".
"sziasztok vannak-e itt olyan pasik akit izgatná ha megdugjak a feleseget akár vele közösen is? Hely kellene utazni tudok!"

Kecskeméti párt keresek lehet biszex is.
Nekem ez a kedvencem:
(Ez egy válasz kiralysanya üzenetére (2022. 07. 06. szerda 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 06. szerda 10:24

Micsoda tolongás lehet egy ilyen visszautasíthatalan "ajánlatra".
Kiskunhalas környékén,holnapra keresek hölgyet egy kis kikapcsolódásra.
Párhoz csatlakoznék,akár cuckold-ra is

Alkalmi partneremmel keresünk egy nyitott bi párt 40-50 éves korosztályból átlagos alkattal, csupasz intim terület! Kecskeméten helyet tudunk biztosítani hétköznap a nappali órákba! Csak párt keresünk és mind két részről bi legyen! Köszi előre is leveleteket!
Sehol! Sosem volt!
(Ez egy válasz quicksilver üzenetére (2022. 07. 05. kedd 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Micsoda tolongás lehet egy ilyen visszautasíthatalan "ajánlatra".
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 06. szerda 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 06. szerda 10:09
Törölt felhasználó (4469372)

Sziasztok Baján vagyok a szigeten valaki leszop na uziket várom

Sziasztok Baján vagyok a szigeten valaki leszop na uziket várom

Pár vagyunk, párt keresünk hosszútávra!
Sziasztok szép napot mindenkinek
esetleg kecskeméti lányok?

Szopni szeretőt keresek, szabadban akár..
Újszegeden egyébként hol van a nudi?
(Ez egy válasz Energy55 üzenetére (2022. 07. 04. hétfő 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 04. hétfő 14:24

Holnap szeged környékén ki merre nudizik? Sziki, algyő, újszeged?
Sziasztok!