Kecskemét környékén szívesen csatlakoznék hetero párhoz vagy esetleg egyedülálló hölgyhöz. Utazni tudok. Személyes találkozás híve vagyok. Ápoltság, igényesség adott és elvárt.
Helló Tiszakécske és környékén ismerkednék írj privátban
Gyulai, Békéscsabai nőt kényeztetnék hosszú távon!
Sziasztok! Magas férfiként Nagykőrös környékén keresek hölgyet vagy párt, hetero alapon, vastag, kemény szerszámmal.
Bekescsaban keresek szexpartnert. Aktív pasi, pár, domina nő keressen. Bekescsaban ki kúra szájba keményen?, bi pasi vagyok.
Gyulán töltünk pár napot.
Esetleg pár aki ismerkednek?
Privátban.
Esetleg pár aki ismerkednek?
Privátban.
Bekescsaban ma valaki?
Ma napközben szopnék szép kemény farkat végig de dugható is vagyok helyem van, Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén.
Bekescsaban szopnek méretes borotvált faszt. Bi pasi vagyok. Szopass, alázz keményen.
Békéscsabán férfit keresek kölcsönös élvezetekre, masszázst vállalok
Sziasztok! Eljátszottatok a gondolattal, hogy az együttléteitekbe még egy férfi társaságát keresitek? Esetleg már tapasztalattal rendelkeztek, és tudjátok mekkora izgalmat és élvezetet okoz a hármas felállás? Ha éppen férfit kerestek az élvezetek halmozására, és egy 38 éves, sportos testalkatú férfi közeledésére gondoltatok, akkor az adatlapom szerint szívesen ismerkednék Veletek.
Többes felállásban kellő tapasztalatom van, így csalódást nem fogok okozni.
Szívesen olvasnám privát leveleteket, hogy aztán személyesen is bizonyítani tudjak
Többes felállásban kellő tapasztalatom van, így csalódást nem fogok okozni.
Szívesen olvasnám privát leveleteket, hogy aztán személyesen is bizonyítani tudjak

Sziasztok,holnap indulunk Siófokra Kecskemètről,aranyos pàrt szívesen elvszünk.
sziasztok cuckoldra nyitott párokkal ismerkednek akik tudnanak fogadni leginkabb hetvegen! utazni tudok tav nem gond!
Hétvégén napközben érdemes lemenni, déltől kb 5 óráig.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 31. vasárnap 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 31. vasárnap 23:05
Törölt felhasználó (4668660)

Mi voltunk kinn pènteken,Algyőn,igaz direkt kèsőn mentünk,mert mèg nem voltunk ott,ès nem tudtuk merre is van pontosan..vègül megtaláltuk..nem nagy az a partszakasz,valahogy nem hiszem, hogy ott valami èlet szokott lenni.Vagy van más tapsztalat?
Algyői közös nudizásra keresünk ápolt normális párokat vagy lányokat egyeztetett időpontban. .Privátba keressük egymást.
Bekescsaban szopnek méretes borotvált farokkal rendelkező pasit. Bi pasi vagyok.
Valaki szarvas környékén használna kedvére? Hely van. Pervi ok. Sőt
Sziasztok, Csongrád körös napokon pár esetleg hölgy? Privàtban írjatok.
Békéscsabán férfit keresek, masszázst is vállalok
Sziasztok szép napot mindenkinek esetleg popsikedvelő hölgyike?