Ma délelőtt szabadba egy nővel leszek kecskeméten ha valakit érdekel
Hello
2 pasit keresnénk a feleség kényeztetésére! A férj a párosunkból csak néző lenne!
Hely van, de csak hétköznap délelőtt megoldott!
Első körön 06.02 délelőttre gondoltunk, így csak az írjon, akinek ez megfelel.
2 pasit keresnénk a feleség kényeztetésére! A férj a párosunkból csak néző lenne!
Hely van, de csak hétköznap délelőtt megoldott!
Első körön 06.02 délelőttre gondoltunk, így csak az írjon, akinek ez megfelel.
20cm feletti teljesen borotvalt sportos v kigyurt pasit keresünk csinos 9 honapos terhes baratnőmmel, hazibarátnak hosszútávra barati ill sexkapcsolatra. Vibered legyen!
Debrecen-Nyiregyháza-Ill fogadni tudunk barhonnan
Debrecen-Nyiregyháza-Ill fogadni tudunk barhonnan
Hali. Lányt/nőt keresünk harmadiknak.
Ceglédiek vagyunk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 29. vasárnap 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 29. vasárnap 16:39
Törölt felhasználó (4661133)

Párokat és Lányokat keresünk....
Privátban kérjük a megkereséseket.
Pussz
Pussz
Sziasztok
Sziasztok,csinos hölggyel ismerkednék ha lehet hosszabb távra,alkalmi randi is érdekelne.Bajai független,diszkrét pasi vagyok.
Nem tanultad még meg, hogy itt szinte az összes csak a száját jártatja?
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2022. 05. 28. szombat 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 28. szombat 13:19

Sziasztok.
Valaki volt Algyőn tegnap, mert irtátok hogy mentek. Tapasztalat?
Valaki volt Algyőn tegnap, mert irtátok hogy mentek. Tapasztalat?
Nagymellű nő melleit gyúrnám.Kecskemét és környéke!Írj privátban és megbeszéljük!
Nem is találni itt senkit mert mindenki csak levelezget!
Bekescsaban szopnek aktív dominans pasit. Tömd a szám keményen. Bi pasi vagyok. Szopass, alázz. Telszamot adok.
Ma nem akar szoptatni valaki, Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén,helyem van,de autoban is szabadban is jó!
Sziasztok!
Esetleg Kecskemét és környékén olyan hölgy vagy pár ahol nem tabu a punciba élvezés?
Érdekelne még esetleg olyan pár is ahol a hölgy egyszerre két farkat szeretne befogadni.
Esetleg Kecskemét és környékén olyan hölgy vagy pár ahol nem tabu a punciba élvezés?
Érdekelne még esetleg olyan pár is ahol a hölgy egyszerre két farkat szeretne befogadni.
Sziasztok
Szivesen találkoznék és kényeztetnék a héten magányos nöket kor alkat nem számit, Kecskemét környékében
Szivesen találkoznék és kényeztetnék a héten magányos nöket kor alkat nem számit, Kecskemét környékében
Sziasztok!
Elsősorban Kecskeméten, de annak körzetében is 36 éves, kis pocakkal rendelkező, sportos, alul borotvált, kis szakállal rendelkező inteligens úr keresi titkos játszótársait.
Intim téren átlagnál picit hoszabb és vastagabb mérettel rendelkezem, beton kemény és több menetet bíró.
Elég széles érdeklődési körrel és tapasztalattal rendelkezem, többek között: fotózás, videózás, cuckold, irányítás, soft BDSM, anál, orál, többes játékok....
Az adatlapomon szereplő BI beállítottság inkább a kíváncsiságra utal, mintsem a ragaszkodásomhoz a két-kapus játékokhoz - inkább mondanám magam kíváncsi heteronak, aki nem tesz olyat a másk nemmel, amit nem próbál(t) ki
Kérem csak olyanok írjanak, akik mernek is találkozni és nem tűnnek el az éterben, amikor a szóba kerül a találka szó.
További szép estét és jó keresgélést mindenkinek.
Elsősorban Kecskeméten, de annak körzetében is 36 éves, kis pocakkal rendelkező, sportos, alul borotvált, kis szakállal rendelkező inteligens úr keresi titkos játszótársait.

Intim téren átlagnál picit hoszabb és vastagabb mérettel rendelkezem, beton kemény és több menetet bíró.
Elég széles érdeklődési körrel és tapasztalattal rendelkezem, többek között: fotózás, videózás, cuckold, irányítás, soft BDSM, anál, orál, többes játékok....
Az adatlapomon szereplő BI beállítottság inkább a kíváncsiságra utal, mintsem a ragaszkodásomhoz a két-kapus játékokhoz - inkább mondanám magam kíváncsi heteronak, aki nem tesz olyat a másk nemmel, amit nem próbál(t) ki

Kérem csak olyanok írjanak, akik mernek is találkozni és nem tűnnek el az éterben, amikor a szóba kerül a találka szó.
További szép estét és jó keresgélést mindenkinek.
Párokat és Lányokat keresünk....
Pussz
Pussz
Bekescsaban leszopnek holnap egy dominans pasik. Szopass keményen. Én bi pasi vagyok.
Bekescsaban holnap leszopnek egy dominans kant. Én bi keményen szopathato pasi vagyok. Szopass, alázz.
Valaki szopatna/dugna autóban/szabadban ma?
jövő héten szabin leszek délelőtti órákban keresek közös programot