Sziasztok!
Szarvas-Szentandrás környékén
olyan párt keresek ahol a hölgyel közösen kényeztetnénk orálisan a párját.
38 éves sportos srác vagyok
Szarvas-Szentandrás környékén
olyan párt keresek ahol a hölgyel közösen kényeztetnénk orálisan a párját.
38 éves sportos srác vagyok
Párom rèszère keresünk házibarátot.
szep estet vannak e itt olyan pasik akit izgatna ha elotte dugjak hasznaljak a feleseget? hely kellene utazni tudnek!
Szegeden ma este?
Jó humorú, kedves, közvetlen de határozott, domináns férfi vagyok keresek nőket és persze párokat közös programokhoz és természetesen szexhez. Nyitott vagyok és kreatívabb szex terén, akár bizarrabb dolgokra. Szeretek nudizni. Írjatok bátran mindenkinek válaszolok. Nincs preferált korosztály.De szívesen csatlakoznék érettebb
egymást szerető és tisztelő párhoz is. Minden kornak megvan a maga szépsége.
egymást szerető és tisztelő párhoz is. Minden kornak megvan a maga szépsége.
Molett, teltebb fenekű hőlgy vagy? Nem mersz lépni egy szex kapcsolatra mert úgy gondolod ez nem vonzó? Tévedsz! Szegedi hölgypartnerem keresem alkalmankénti de rendszeres szexkapcsolatra. Privát üzenetet írj!
Mai napon ( csütörtök) Szegeden tartózkodok 14 h után egy kis időre. Ha lenne olyan pár vagy hölgy aki tudna fogadni szívesen találkoznék vele. Írj bátran minden megoldást meghallgatok. Köszi
Húsvétra...keresnék párt utazok szívesen! 40 es intelligens pasi! Masszázsra is!
Üdv! 7 végére pár ismerkedni?
Sziasztok!
43 éves, sportos, férfias, potens, nyitott férfiként keresek első körben ismerkedésre, beszélgetésre embereket, párokat, Szeged-Csongrád, vagy Bács-Kiskun megyéből.
43 éves, sportos, férfias, potens, nyitott férfiként keresek első körben ismerkedésre, beszélgetésre embereket, párokat, Szeged-Csongrád, vagy Bács-Kiskun megyéből.
Párokat keresünk négyes szexre. Ha lenne itt valós pár szívesen ismerkednénk.
Kecskemét-Budapest vonalon gondolkodunk.
Privát üziket várunk
Kecskemét-Budapest vonalon gondolkodunk.
Privát üziket várunk
Sziasztok! Szolnok-Békés vonalon keresek partnert, partnereket.
Sziasztok. Párral ismerkednék!!! Hosszú távra!!!Akár cuckold szexre is vagy házibarát is!!
Péntek este biszex férfi tagú pár társaságát élvezném. Pasival csak orális szex érdekel! Csak párok és Kecskemèten keresek.
Kecskemét és környéken hetero párral ismerkednék.
Ma este Békéscsaba és 100km-es körzetében pár vagy lány esetleg?

Nem szépítem magam egyenesen elmondom én félre szeretnék kacsintani és élvezni szeretni az élet szebbik oldalát is. Fura dolog lehet ezt olvasni de életem során nem kacsintottam félre, sőt a házasságom szerelem első látásra történt mint a mesében így más sem volt előtte. Így hosszú vagy alkalmi kapcsolatot keresek kizárólag Hetero alapon hölgy személyében Csongrád megyében aki diszkrét.
Szegeden keresek párommal nagy mérettel rendelkező férfit szombatra
Pèntek dèlután,este keresek hellyel rendelkező partnert,partnereket,nemtől függetlenül,èlvezkedèsekre.Ápolt,nagyfaszú aktív fèrfi vagyok.

Ma délelőtt Jánoshalma Bi orál ?