Van ott egy horgasztó, középen a sziki es a nudi közt... Oda kinezünk ma...
. (Ez egy válasz szegedi feleség üzenetére (2025. 06. 29. vasárnap 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 29. vasárnap 10:17
. (Ez egy válasz szegedi feleség üzenetére (2025. 06. 29. vasárnap 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi megyünk ki.. Párokkal, szívesen talakoznánk... Esetleg valoban el is lehet vonulni a hatsóreszhez hatsó szigethez?
Mi megyünk ki.. Párokkal, szívesen talakoznánk... Esetleg valoban el is lehet vonulni a hatsóreszhez hatsó szigethez?
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2025. 06. 29. vasárnap 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Szikire ma ki megy ki?
Sziasztok.Normális és kedves Párral ismerkednék!! Hosszú távra!!
sziasztok ketten egy punciba dologra nyitott párok vannak e itt?
Szabadszállás aktiv fiút keresek ma estére. Privat keress
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Diszkrét, empatikus, házas férfi olyan párt keres, ahol a feleség élvezheti a kettesben töltött időt – a férj tudtával, beleegyezésével. Akár hallgatózik, akár később kapja meg a részleteket, mindkettő izgalmas.
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Sziasztok én szívesen ismerkednék veletek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 28. szombat 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 28. szombat 16:24
Törölt felhasználó (4785319)

Pasi beszálló harmadiknak ?
Pasi beszálló harmadiknak ?
Holnap deltől esetleg más is lesz Szikin?
Kecskeméten keresek most szexre!
Sziasztok! Masszőrt keresnék aki fogadna! Utazok szivesen
Sziasztok..hétfőn napközben , Kecskemét -szeged vonalon kaland !?

Sziasztok
Hölgyet /lányt keresünk
Hölgyet /lányt keresünk
32 éves sportos és igényes férfiként csatlakoznék párokhoz. A szexben nyitott és hatalmas étvágyú. Tekintsétek meg az adatlapom és ha szimpatikus ismerkedjünk meg
Sziasztok.
Baja és környéke?
Baja és környéke?
Sziasztok!
28 éves, ápolt, intelligens és diszkrét férfi vagyok, aki nyitott gondolkodású hölgyekkel vagy párokkal ismerkedne. Fontos számomra a tisztelet, az őszinteség és az, hogy minden találkozásban legyen valami különleges – legyen az egy közös nevetés, egy mély beszélgetés vagy egy igazán forró pillanat.
Nem vagyok a futó kalandok megszállottja – számomra a kölcsönös vonzalom és a minőség a kulcs. Szeretem, ha egy nő vagy egy pár intelligens, nyitott és tudja, mit szeretne, ugyanakkor tud meglepetést okozni.
Ha szimpatikus vagyok, írj bátran – minden jó élmény egy beszélgetéssel kezdődik.
28 éves, ápolt, intelligens és diszkrét férfi vagyok, aki nyitott gondolkodású hölgyekkel vagy párokkal ismerkedne. Fontos számomra a tisztelet, az őszinteség és az, hogy minden találkozásban legyen valami különleges – legyen az egy közös nevetés, egy mély beszélgetés vagy egy igazán forró pillanat.
Nem vagyok a futó kalandok megszállottja – számomra a kölcsönös vonzalom és a minőség a kulcs. Szeretem, ha egy nő vagy egy pár intelligens, nyitott és tudja, mit szeretne, ugyanakkor tud meglepetést okozni.
Ha szimpatikus vagyok, írj bátran – minden jó élmény egy beszélgetéssel kezdődik.
Sziasztok
Innen a megyeből hölgyet esetleg lányt keresünk szabadságunk alatti időre
Innen a megyeből hölgyet esetleg lányt keresünk szabadságunk alatti időre
Diszkrét, empatikus, házas férfi olyan párt keres, ahol a feleség élvezheti a kettesben töltött időt – a férj tudtával, beleegyezésével. Akár hallgatózik, akár később kapja meg a részleteket, mindkettő izgalmas.