Szopnék vastag eres faszt. Békés megye.
Sziasztok! Megy valaki Pestre tűzijátékot nézni?
Sziasztok. Mai nap folyamán Kecskeméten hölggyel párral találkoznak.
Sziasztok
Ma vagy holnap, augusztus 20. este, Szeged és környéke. Lányok , párok egy kis kalandhoz esetleg valakinek kedve?
Ma vagy holnap, augusztus 20. este, Szeged és környéke. Lányok , párok egy kis kalandhoz esetleg valakinek kedve?

Békéscsaba és környéke
Sziasztok szép napot kivánok Mindenkinek!! Baranya-Tolna-Baja környékén csatlakoznék Hölgyhöz vagy Párhoz Bármikor ma vagy valamikor a héten-hétvégén!

Békés megyében idősebb hölgyeknek kellemes masszázzsal kedveskednék valamint jó beszélgető társ is lennêk.
Sziasztok! Csinos, negyvenes, szexorientált pár vagyunk. Mind a ketten heterok, de hölgytagunk nem zárkózna el a csajos játekoktól sem. Baráti, hosszú távú kapcsolatot keresünk leginkább környékbeli hasonló igényű párokkal. Egymás előtti és párcserés szexcsatákhoz! J-N-K-SZ, B-K-K, Pest megyeiek előnyben.
Sziasztok! 20.-án szegeden egy masszázsra valaki? Helyem van.
Sziasztok ! Én igen
(Ez egy válasz István és Kinga üzenetére (2025. 08. 18. hétfő 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 18. hétfő 20:15

Sziasztok!
Szerdán pár esetleg szóló fiú csatlakozhatna hozzánk Szeghalmon.
Tiszakécske környékén keresem hölgy,pár ismeretségét az idősebb korosztályból is. Jó fej, intelligens magyar FFI vagyok. Ha csak beszélgetésre vágysz egyenlőre..
..az is ok.

sziasztok! szegeden holnap esetleg valaki ráèr szegeden? csak lányokat ill párokat keresek hetero alapon mindenfèle jóra
Masszőr párnak? Békés megye? Privi!
Kecskemét környékén igényes biszex párt keresek kis hancúrra
Jövő hét közepén keresek Dabas környékén csak kizárólag igényes méretes potens Biszex ffit közös szopásra ☝️
Fiatal srácot keresek nagyobb intim mérettel.
Sziasztok!
Sziasztok,
Sportos bi uni srác vagyok, pár napot Kecskeméten leszek, biztonságosan kalandoznék
Szállodába leszek így hely adott.
Csütörtökön este, vagy péntek este már mehet is, szimpátia esetén
Sportos bi uni srác vagyok, pár napot Kecskeméten leszek, biztonságosan kalandoznék

Szállodába leszek így hely adott.
Csütörtökön este, vagy péntek este már mehet is, szimpátia esetén

Sziasztok. Kecskeméti hölggyel párral találkoznak.
Soltvadkerten most bi aktív?