Sziasztok!
Elhanyagolt hölgyet keresek Kecskemét Pest vonalon.
38 éves vékony férfi vagyok nagyon magas libidóval.
Elhanyagolt hölgyet keresek Kecskemét Pest vonalon.
38 éves vékony férfi vagyok nagyon magas libidóval.
Sziasztok.Lemaradt az előzőnél.
Hölgyekhez , vagy párokhoz, csatlakoznék....
Hölgyekhez , vagy párokhoz, csatlakoznék....
Sziasztok.Lemaradt az előzőnél.
Hölgyekhez , vagy párokhoz,
Hölgyekhez , vagy párokhoz,
csatlakoznék akár csak fotósként is.
Magamról: 44 éves vagyok,szexuálisan túlfűtött, extrán potens, mindenre nyitott(azt hiszem).
Nem vagyok adonisz!De ugyanakkor ápolt és jó humorú, intelligens embernek tartom magam.
Kalocsa és környéke (utazni tudok)
Magamról: 44 éves vagyok,szexuálisan túlfűtött, extrán potens, mindenre nyitott(azt hiszem).
Nem vagyok adonisz!De ugyanakkor ápolt és jó humorú, intelligens embernek tartom magam.
Kalocsa és környéke (utazni tudok)
Szopnék most Békéscsaba.
Ma reggel szexkalandot keresek Baján! Privátba írj!
Szopnék most Békéscsaba.
Ma lenne kedve valakinek egy kis játszadozásra vagy kis masszásra,férfiak párok jelentkezését várom!
Kecskeméten helyem van!
Kecskeméten helyem van!
Ma estére keresünk potens,igényes pertnert a hölgy örömére. Helyünk van kecskeméten. Csak találkozni akarók jelentkezését várjuk. A többit priviben.
Sziasztok! Ma Kecskeméten keresek partnert.
Diszkrét, empatikus, házas férfi olyan párt keres, ahol a feleség élvezheti a kettesben töltött időt – a férj tudtával, beleegyezésével. Akár hallgatózik, akár később kapja meg a részleteket, mindkettő izgalmas.
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Sziasztok. Esetleg jövő héten valamelyik este, csak hétköznap vagyok Kecskeméten.
(Ez egy válasz Pisti57 üzenetére (2025. 06. 25. szerda 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Kecskeméten vagy környékén keresek szexpartnert. Hölgyek, párok, pasik? Extrém perverz bizar szex is érdekelne.
Bi párokkal ismerkednék
Hello ma pár Arborétum mögött?
Helyesbítek.... Ma délután Kalocsa környékén, Tomori Pál híd, csatlakozna valaki? Hölgyek, párok?
Ma délután M9 csatlakozna valaki? Hölgyek, párok?
Vasárnap szikire megyünk,jön innen mèg korunkbeli pàr?
Jó reggelt! Mai naon kecskeméti vagy szegedi hölgy vagy pár aki találkozni szeretne van itt?
Sziasztok
A jovohetre hölgyet/lányt keresünk házunkba mindkettőnk örömére
Privát üzenet
A jovohetre hölgyet/lányt keresünk házunkba mindkettőnk örömére
Privát üzenet